ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Ο Γ. Ανδριανός στην 4η Συνδιάσκεψη Στελεχών Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:25:00 μ.μ. | |
Ο Γ. Ανδριανός στην 4η Συνδιάσκεψη Στελεχών Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατά την ομιλία που απηύθυνε κατά την έναρξη των εργασιών της 4ης Συνδιάσκεψης Στελεχών Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θέλω πρώτα απ’ όλα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για τον αγώνα σας, τον αγώνα που όλοι μαζί δίνουμε για την πατρίδα και την παράταξη. Αντέξαμε σε εξαιρετικά δύσκολες εποχές. Σταθήκαμε όρθιοι απέναντι στη λάσπη και το λαϊκισμό, μένοντας πιστοί στις ιδέες, τις αξίες και τα ιδανικά που αντιπροσωπεύει η παράταξή μας. Για μια ακόμη φορά στη σύγχρονη ιστορία της χώρας, εμείς βγάλαμε τα κάστανα από τη φωτιά διασφαλίζοντας με δύσκολες αποφάσεις την πορεία και την προοπτική της πατρίδας.

Και σήμερα, που πλέον οι μάσκες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν πέσει, σήμερα που τα ψέματα, η ανευθυνότητα και η ανικανότητά τους έχουν αποκαλυφθεί, σήμερα που τα αποτελέσματα της ανερμάτιστης πολιτικής τους είναι πλέον φανερά σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, σήμερα καλούμαστε να κάνουμε την κρίσιμη αντεπίθεση που θα φέρει ξανά τη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι της χώρας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του Πρωθυπουργού, την ελπίδα και την προοπτική πίσω στην Ελλάδα.

Τώρα είναι η πιο κρίσιμη περίοδος. Κι αυτό γιατί το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε αποδρομή και δεν διστάζει προκειμένου να γαντζωθεί στην εξουσία να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο.

Ήδη τα επεισόδια αυτού του δράματος έχουν μαζευτεί πολλά: Μίλησαν για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, για να το πάρουν άρον-άρον πίσω υπό το βάρος της πραγματικότητας. Μοίρασαν την ελεημοσύνη του μερίσματος για να αποπροσανατολίσουν από τα αποτελέσματα της οικονομικής τους πολιτικής, και λίγο καιρό μετά χαρακτήρισαν εύπορες τις τρίτεκνες ελληνικές οικογένειες με εισόδημα 13.500 ευρώ, γιατί οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι, όπως και ο αγροτικός κόσμος, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι ένστολοι, οι ευσυνείδητοι Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι δεν ανήκουν στο πολιτικό τους ακροατήριο. Χρησιμοποίησαν με τρόπο εξαιρετικά επικίνδυνο τα εθνικά θέματα, με μόνο στόχο, όπως φαίνεται, να επιχειρήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία. Δεν υπολόγισαν όμως ότι η δική μας θέση είναι μία και σταθερή: ότι δεν μπορεί να υπάρξει λύση χωρίς την ρητή, δεσμευτική και οριστική αποκήρυξη των αλυτρωτικών αξιώσεων της γειτονικής χώρας. Όπως και δεν μπορεί να υπάρξει λύση που θα αφήνει υπόνοιες για δήθεν ύπαρξη μακεδονικού έθνους. Όπως είπε ξεκάθαρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμείς δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς.

Και αφού δεν τους βγήκε ούτε αυτό, κατέφυγαν στη λάσπη. Λάσπη στον ανεμιστήρα.

Τελευταία απόδειξη της αγωνίας τους, ο πρόσφατος ανασχηματισμός, που αποκαλύπτει την ένδεια πολιτικού προσωπικού και τις βαθιές εσωτερικές έριδες εντός της κυβέρνησης. Δεν έχουν λοιπόν ούτε αποτελέσματα να παρουσιάσουν, ούτε προτάσεις πολιτικής να καταθέσουν. Η λάσπη, η συκοφαντία, τα κενά συνθήματα, η πόλωση και ο λαϊκισμός είναι η μόνη τους καταφυγή.

Κι απέναντι σ’ αυτή την πραγματικότητα, η δική μας πρόκληση είναι ξεκάθαρη: να καταδείξουμε στην πράξη τη βαθιά μας ποιοτική διαφορά με τη σημερινή κυβέρνηση. Να δυναμώσουμε την απήχηση της πρότασής μας. Να μιλήσουμε σε όλους όσοι συνειδητοποιούν την ανάγκη της πολιτικής αλλαγής και μιας νέας πορείας για την Ελλάδα, ακόμη κι αν κράτησαν αποστάσεις από μας κάποια στιγμή τα τελευταία χρόνια.

Ιδιαίτερα στο πλαίσιο των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων, να κάνουμε συγκεκριμένες τις προτάσεις μας για κάθε κοινωνική και επαγγελματική ομάδα, να αναδείξουμε τα προβλήματα, να διατυπώσουμε ρεαλιστικές προτάσεις που θα ενσωματωθούν στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα.

Να πείσουμε όσο γίνεται περισσότερους συμπολίτες μας για τη δική μας πρόταση, τη μόνη που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση και να βάλει την οικονομία και την κοινωνία σε μια νέα τροχιά προκοπής και ευημερίας. Μια πρόταση που ως άξονες έχει τη μείωση αντί για τη διαρκή αύξηση των φόρων, των επιβαρύνσεων και των εμποδίων, την ενθάρρυνση αντί για το διώξιμο των επενδύσεων, την στήριξη όσων πραγματικά έχουν ανάγκη, πάνω απ' όλα με μια πολιτική που θα ενθαρρύνει τη δημιουργία σταθερών θέσεων εργασίας, την ενίσχυση και όχι τη διάλυση της παιδείας, τη διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών στα πανεπιστήμια και όχι πανεπιστήμια άσυλο κουκουλοφόρων και κακοποιών, την απελευθέρωση και όχι το στραγγάλισμα των δημιουργικών δυνάμεων των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Ο Έλληνας θέλει οξυγόνο. Και όταν του το δίνεις δημιουργεί και μεγαλουργεί.

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να δυναμώσουμε τον αγώνα μας. Και είμαι σίγουρος ότι στην κοινή αυτή προσπάθεια οι Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας για μια ακόμη φορά θα πρωταγωνιστήσουν. Θέλω γι’ αυτό να συγχαρώ προσωπικά τον φίλο Γραμματέα Βασίλη Σπανάκη για τη σημαντική δουλειά που γίνεται, αλλά και για τη διοργάνωση αυτής της Συνδιάσκεψης που θα βγάλει την παράταξή μας πιο δυνατή, πιο έτοιμη να μπει στην τελική ευθεία για τη μεγάλη νίκη, τη νίκη της προοπτικής και της ελπίδας για την Ελλάδα και τους Έλληνες”.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ