ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

700 μαθητές και εκπαιδευτικοί επισκέφτηκαν το Βυζαντινό Μουσείο Αργολίδας τους δυο πρώτους μήνες του 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:50:00 π.μ. |
700 μαθητές και εκπαιδευτικοί επισκέφτηκαν το Βυζαντινό Μουσείο Αργολίδας τους δυο πρώτους μήνες του 2018
Συνεχίστηκαν και κατά τους πρώτους μήνες του 2018 οι ξεναγήσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Βυζαντινό Μουσείο Αργολίδας. Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο επισκέφτηκαν το μουσείο 250 μαθητές, μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους. 

Ειδικότερα, στο μουσείο ξεναγήθηκαν τα εξής σχολεία: η πέμπτη τάξη του 3ου δημοτικού σχολείου Ναυπλίου, το δημοτικό σχολείο Αρχαίας Επιδαύρου, το νηπιαγωγείο Αγ. Τριάδας δήμου Ναυπλιέων, το δημοτικό σχολείο Αγ. Ανδρέα Άστρους, το δημοτικό σχολείο Αραχναίουκαι ο παιδικός σταθμός Ναυπλίου «Παιδική Αγκαλιά».
Το Φεβρουάριο ήρθαν στο μουσείο συνολικά 450 μαθητές, μαζί με τους εκπαιδευτικούς, από τα εξής σχολεία: το δημοτικό σχολείο Ιρίων, το δημοτικό σχολείο Ινάχου, την πέμπτη τάξη του 1ου δημοτικού σχολείου Ναυπλίου, το δημοτικό σχολείο των Λιμνών, το 1ογυμνάσιο Άργους, την πέμπτη τάξη του δημοτικού σχολείου Ν. Κίου, την τετάρτη τάξη του 1ου δημοτικού σχολείου Άργους, το δημοτικό σχολείο του Ινάχου, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας και την τρίτη λυκείου της Σκοπέλου.
Οι ξεναγήσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Βυζαντινό Μουσείο Αργολίδας θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ