ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Κιθάρας της Ελλάδας, στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 π.μ. |
Ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Κιθάρας της Ελλάδας, στο Ναύπλιο (βίντεο)
Το μεγαλύτερο κιθαριστικό φεστιβάλ που έγινε ποτέ στην Πελοπόννησο και ένα από τα πιο ιστορικά της Ελλάδας, ξεκινάει στις 9 Μαρτίου και θα διαρκέσει για τρεις μέρες στο πανέμορφο Ναύπλιο. Πρόκειται για το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, που διοργανώνετε από το Ωδείο Ναυπλίου "Αγγελική Μαυρούλη", με την στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, και την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

Το Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, είναι το πρώτο ιστορικά, Φεστιβάλ Κιθάρας του κόσμου, που κυκλοφόρησε σε ψηφιακό CD σε 400 διεθνείς ψηφιακέςπλατφόρμες μουσικής, από την FM Records, το 2017.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, είναι ο γνωστός κιθαριστής, Μιχάλης Σουρβίνος.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα εμφανιστούν, η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου, που έχει ενταχθεί στην Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα,υπό την διεύθυνση του Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου και Σολίστ τον διεθνούς φήμης Κιθαριστή, Στέλιο Γκόλγκαρη, Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, στην Αίθουσα του Βουλευτικού.
Συμμετέχουν ακόμη ο νεαρός Σολίστ, Χριστόδουλος Μπενετάτος, ο γνωστός Συνθέτης & Σολίστ Κιθάρας Γιώργος Παπαδόπουλος με την καταξιωμένη Φλαουτίστρια, Αγγελική Χριστοδούλου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της διεθνώς αναγνωρισμένης Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου - Μαγνησίας, Τάσος Ιωακειμίδης και η βραβευμένη του περσινού διαγωνισμού σολίστ του 2ου Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου Κυριακή Μάινα.
Επίσημος Προσκεκλημένος, είναι ο Ελληνοκύπριος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας & Καλλιτεχνικός Διευθυντής της παγκοσμίου φήμης Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου, Αντώνης Κοϊζας.
Όλες οι Συναυλίες και οι Διαγωνισμοί του Φεστιβάλ, θα γίνουν στην Αίθουσα του Βουλευτικού με Ελεύθερη Είσοδο για το κοινό της Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ