ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Και φέτος ο Δήμος Άργους Μυκηνών υλοποίησε την πενθήμερη εκδρομή των μαθητών της Γ Λυκείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:43:00 π.μ. | |
Και φέτος ο Δήμος Άργους Μυκηνών υλοποίησε την πενθήμερη εκδρομή των μαθητών της Γ Λυκείου
Όπως κάθε χρόνο από το 2013 ο Δήμος Άργους Μυκηνών στέκεται αρωγός στην πραγματοποίηση της πενθήμερης εκδρομής των μαθητών της Γ τάξης των Λυκείων του Δήμου Άργους Μυκηνών. 
Έτσι και φέτος παρά την συνεχή μείωση των οικονομικών που υφίστανται οι Δήμοι, ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος εξασφάλισε τα χρήματα για την πραγματοποίηση αυτής της πολιτισμικής ανταλλαγής μαθητών στα πλαίσια της αδελφοποίησης του Δήμου Άργους Μυκηνών με την Βέροια –Βεργίνα. 
Κάθε χρόνο ο Δήμος Άργους Μυκηνών υλοποιεί το όνειρο εκατοντάδων μαθητών του δήμου μας, ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο της μεγάλης οικονομικής κρίσης .Είναι γεγονός, πως χωρίς την συνδρομή του δήμου, η πολιτισμική ανταλλαγή μαθητών δεν θα γινόταν, λόγω οικονομικής αδυναμίας των οικογενειών τους.
Κατά την διάρκεια της εκδρομής πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μαθητών και των συνοδών τους στο δημαρχείο της Βέροιας όπου τους υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Αβράμογλου. 
Τον Δήμο Άργους Μυκηνών εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Άργους Μυκηνών & καθηγητής του 2ου ΓΕΛ Άργους κ.Παναγιώτης Σκούφης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ