ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Δήμος Επιδαύρου: Πλήττεται ανεπανόρθωτα, κοινωνικά και οικονομικά η περιοχή μας από το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στο Λυγουριό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:43:00 μ.μ. |
Δήμος Επιδαύρου: Πλήττεται ανεπανόρθωτα, κοινωνικά και οικονομικά η περιοχή μας από την παύση λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στο Λυγουριό
 Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 19.00΄ συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Επιδαύρου με θέμα “Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επικείμενη παύση λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στο Λυγουριό και σχεδιασμός δράσεων για την ακύρωση της απόφασης”.


Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα έκρινε σοβαρότατο το θέμα παύσης λειτουργίας του μοναδικού Τραπεζικού Ιδρύματος που λειτουργεί στον Δήμο Επιδαύρου και αποφάσισε τις περαιτέρω ενέργειες στις οποίες θα προβεί προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση αυτή, από την οποία πλήττεται ανεπανόρθωτα, κοινωνικά και οικονομικά η περιοχή μας.

Στην συνεδρίαση παρευρέθησαν οι Βουλευτές Αργολίδας κ.κ. Γκιόλας Ιωάννης και Ανδριανός Ιωάννης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πελοποννήσου κ.κ. Σαρρής Ιωάννης και Τζανής Αναστάσιος οι οποίοι δήλωσαν ότι στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες του Δήμου για την ακύρωση της απόφασης αυτής.


Ο Δήμαρχος
Κωνσταντίνος Γκάτζιος







ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ