ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Βρέθηκαν στο Ναύπλιο οι δύο αδελφές από το Δήλεσι που αγνοούνταν - Η ενδοοικογενειακή βία τις "έδιωξε" από το σπίτι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:31:00 μ.μ. |
Βρέθηκαν στο Ναύπλιο οι δύο αδελφές από το Δήλεσι που αγνοούνταν - Η ενδοοικογενειακή βία τις "έδιωξε" από το σπίτι
Βρέθηκαν οι δύο αδελφές από το Δήλεσι που αγνοούνταν από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr επικοινώνησαν χθες το απόγευμα μέσω της γραμμής «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας και έπειτα με τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας.

Δήλωσαν ότι βρίσκονται στο Ναύπλιο μαζί τον ενήλικο φίλο τους, ανιψιός της γνωστής ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά, και ότι είναι καλά στην υγεία τους. Από την Αστυνομία τους ζητήθηκε να πάνε στο Α.Τ. Ναυπλίου, οι ίδιες όμως αρνήθηκαν και ζήτησαν από τους αστυνομικούς να έρθουν να τους παραλάβουν έξω από γνωστό κατάστημα της περιοχής.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από Βοιωτία και Αργολίδα. Ο νεαρός φίλος τους ήταν μαζί τους, σύμφωνα με πληροφορίες, με σκοπό να τις βοηθήσει και να τις πείσει να επιστρέψουν. 

Οι δύο αδελφές κατήγγειλαν στις Αρχές ενδοικογενειακή βία και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων. Για την ώρα δεν έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους καθώς δεν το επιθυμούν και κρατούνται σε ασφαλές μέρος.

Πηγή: tvstar.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ