ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Με μεγάλο ενδιαφέρον η εκδήλωση: «Το Κιβέρι στο διάβα της ιστορίας»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 π.μ. |
Με μεγάλο ενδιαφέρον η εκδήλωση: «Το Κιβέρι στο διάβα της ιστορίας»
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιβερίου «ΓΕΝΕΣΙΟΝ» το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 διοργάνωσε εκδήλωση στην αίθουσα « π.Γεώργιος Νταβέλος » κάτωθι του Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου με θέμα την ιστορική διαδρομή του Κιβερίου από την αρχαιότητα μέχρι και τις μέρες μας.

Ομιλητής στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ο Κιβεριώτης Αναπληρωτής Καθηγητής Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Γεώργιος Χ. Στείρης.

Ο κ. Στείρης παρουσίασε μία αναλυτική ιστορική εργασία σχετικά με την ονομασία του χωριού καθώς επίσης αναφέρθηκε και σε ιστορικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην περιοχή από την μυθολογία έως σήμερα και βασίζονται σε αξιόπιστες πηγές. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές κ.Ανδριανός και κ. Μανιάτης οι ιερείς π. Σελλής Γεώργιος, π.Χασάπης Απόστολος και π.Αθανασόπουλος Πέτρος , Δημοτικοί Σύμβουλοι ,εκπρόσωποι τοπικών φορέων και Συλλόγων και πάρα πολλοί κάτοικοι αλλά και φίλοι του Κιβερίου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιβερίου ευχαριστεί τον κ.Στείρη για την αποδοχή εκ μέρους του της πρόσκλησης για την ομιλία καθώς επίσης και όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση και επιφυλάσσεται για παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον αφού ένα από τα κύρια μελήματά του είναι η ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού μας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ