ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Με υφαρπαγή από ειδικές δυνάμεις η σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών λέει ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:57:00 μ.μ. |
Με υφαρπαγή από ειδικές δυνάμεις η σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών λέει ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ (βίντεο)
Την άποψη ότι η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν προϊόν οργανωμένης υφαρπαγής από μέλη των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας, εξέφρασε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μανούσος Παραγιουδάκης.


Μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6», ο κ. Παραγιουδάκης σημείωσε:

«Είναι αδύνατο πρακτικά να συλληφθούν άνδρες της περιπόλου, από αντίστοιχους άντρες της τουρκικής περιπόλου, γιατί είναι αντίστοιχων δυνατοτήτων. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να συνελήφθησαν με άλλο τρόπο εκτός από ειδικές δυνάμεις. Άρα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι ήταν προσχεδιασμένο και οργανωμένο», τονίζει.

Ο κ. Παραγιουδάκης ανέφερε ότι στην περιοχή υπάρχει «μια περιπολία που είναι εκπαιδευμένη, οπλισμένη και ξέρει τι να κάνει σε τέτοιας περιπτώσεις», ενώ υπενθύμισε ότι «αυτά τα επεισόδια λύνονταν άμεσα. Τα λύνουμε σε στρατιωτικό επίπεδο. Μπορεί να εκτραπούν λίγο και οι δικοί μας και οι Τούρκοι. Αλλά αυτά τα λύνουμε επί τόπου», αναφέρει.

Τέλος, ο κ. Μανούσος Παραγιουδάκης εκτίμησε ότι οι Τούρκοι άρχισαν ήδη να κατασκευάζουν στοιχεία που επιβαρύνουν τους Έλληνες στρατιώτες, όπως για παράδειγμα ότι αυτοί είχαν προχωρήσει βαθιά επί τουρκικού εδάφους.
Πηγή: kathimerini.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ