ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Αυτόφωρο για τον Σαββίδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:01:00 π.μ. | |
Αυτόφωρο για τον Σαββίδη
  Μετά τα πρωτοφανή γεγονότα στην Τούμπα, όπου ο Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε οπλισμένος στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ που πλέον θα κριθεί στα δικαστήρια, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις καθώς υπάρχουν σκέψεις για οριστική διακοπή της φετινής Superleague.

Εισαγγελέας διέταξε να προσαχθούν με τη διαδικασία του Αυτοφώρου ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ακόμη τέσσερα άτομα που πιθανότατα ανήκουν στην προσωπική ασφάλειά του. Και οι πέντε αναζητούνται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Βορείου Ελλάδας.

Στο μεταξύ, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και στελέχη της UEFA συναντάται ο σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος χθες βράδυ δήλωσε ότι η Πολιτεία είναι έτοιμη για «δύσκολες αποφάσεις» σε συνεννόηση με την UEFA.

«Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μάς γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.

»Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από τον στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Βασιλειάδης.

Πηγή: efsyn.gr


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ