ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:49:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει ο Δήμος Μεγαλόπολης την Τετάρτη 21 Μαρτίου από τις 9:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι στο Κ.Υ. της πόλης.

– Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 76χρονος χθες σε τοπική Κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη και τον καταπλάκωσε.

– Με σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει τη Δευτέρα στις 16:00 το απόγευμα το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, στο πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

– Η 1η Παμπελοποννησιακή φιλική συνάντηση μελών των τοπικών Διεθνών Ενώσεων Αστυνομικών Πελοποννήσου θα γίνει στο Ναύπλιο το Σαββατοκύριακο.

– Η χώρα στη δίνη ραγδαίων γεωπολιτικών εξελίξεων είναι το θέμα ημερίδας που θα γίνει την Κυριακή στις 7:30 στον Δον Κιχώτη στο Ναύπλιο.

– Το 11ο περιφερειακό τμήμα Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας οργανώνει σεμινάριο με θέμα ΕΦΚΑ – Εργατικά αύριο στις 17:00 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Κορίνθου.

– Στα πλαίσια της 23ης Διεθνούς ημέρας Γαλλοφωνίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 10:30 το πρωί εκδήλωση στη δημόσια βιβλιοθήκη Τρίπολης με θέμα «Μαραθώνιος ανάγνωσης Γαλλικής ποίησης».

– Εκδήλωση με θέμα «Η συμβολή των Τσακώνων στην επανάσταση του 1821» οργανώνει το Αρχείο Τσακωνιάς σε συνεργασία με το Δήμο Ν. Κυνουρίας. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο στη Φάμπρικα Πολιτισμού Λεωνιδίου.

– Θρήνος στη Ν. Κυνουρίας για το χαμό ενός 44χρονου από τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ περίπου στις 21:00 στο 5ο χιλιόμετρο Τυρού – Λεωνιδίου. Το μοτοποδήλατο που οδηγούσε με κατεύθυνση προς τα Μέλανα έχασε τον έλεγχο, εξετράπη, ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

– Εκδήλωση αφιερωμένη στην επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας κ΄ Κυνουρίας το Σάββατο στις 19:30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

– Το Άργος και το Ναύπλιο επισκέφτηκε χθες ο Υποστράτηγος της Πυροσβεστικής Κος Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος. Πρόκειται για το συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η τόνωση του ηθικού των ανδρών του Πυροσβεστικού σώματος εν΄ όψη της έναρξης αντιπυρικής περιόδου.

– Ημερίδα με θέμα ο Τουρισμός συναντά τον Πολιτισμό, θα γίνει το Σάββατο στις 10:00 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων Μ. Αλέξανδρος του Άργους.

– 850.000 ευρώ για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών στους Δήμους της Αργολίδας, ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

– Τη Σπάρτη επισκέφτηκε η γνωστή ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου, με την ιδιότητα της προέδρου του Ευρωμεσογειακού Κέντρου για την UNESCO. Σκοπός της επίσκεψής της ήταν η συνάντηση των μελών του νεοϊδρυθέντος συλλόγου φίλων Καστροπολιτείας του Μυστρά στον οποίο συμμετέχει ενεργά.

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ