ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Συγκινητική βράβευση της Α. Παπαδημητρίου από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 π.μ. | | |
Συγκινητική βράβευση της Α. Παπαδημητρίου από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο (βίντεο)
 Μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλήμα, που έγινε ακόμα πιο θερμό από την παρουσία εργαζομένων, ακόμα και συνταξιούχων της εφορείας αρχαιοτήτων Ναυπλίου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος επέλεξε να βραβεύσει την μέρα της γυναίκας την ΔΡ. Άλκηστη Παπαδημητρίου, για την προσφορά της στον πολιτισμό, την αμέριστη βοήθειά και συμπαράσταση της στην προσπάθεια του δήμου για ανάδειξη και διάδοση της πολιτιστικής και φυσικά για το μεγάλο αρχαιολογικό και ανασκαφικό της έργο. 

Την παλιά ακοντίστρια του Πειραϊκού και σήμερα Διευθύντρια της εφορείας αρχαιοτήτων Ναυπλίου, τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, η Εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού και Παιδείας Μαρία Ράλλη, ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Δημήτριος Μπακέας, ο Εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα ηλεκροφωτισμού Παναγιώτης Λέτζος  η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Νάντια Αναστασίου -Σμυρναίου, η Εντεταλμένη του Τομέα Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Πόπη Καλκούνου, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Αργολίδας, ο Ιερέας π. Γεώργιος Μητροσύλης, η Δρ Μαρία Μικεδάκη επίκουρη καθηγήτρια στο τμήμα θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ο κ Νικόλας Ταρατόρης πολιτικός μηχανικός σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής της Αργολικής πρότασης, ο εκπρόσωπος του ΕΒΕΑ Θεοδωρής Παπαθεοδώρου, ο Τεχνικός Διευθυντής του Μαραθωνίου Ναυπλίου Ευάγγελος Παπαποστόλου, Το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ και αντιπρόεδρος Μαραθωνίου Ναυπλίου Δημήτρης Μπόλας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ναυπλιέων «Ο Παλαμήδης» Θεοδόσης Σπαντηδέας, η Πολιτευτής Σόνια Ταντάρου -Κρίγκου, το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, κ.α. Την εκδήλωση πλαισίωσε το χορωδιακό σχήμα «Συμφωνία»του Μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη.
Η Δρ. Άλκηστις Παπαδημητρίου, βαθιά συγκινημένη τόνισε μεταξύ άλλων: «Η αποδιδόμενη σε μένα σήμερα τιμή, είναι ιδιαίτερη και βαρύνουσα γιατί προέρχεται από τον Δήμο Ναυπλιέων, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Δήμαρχο Δημήτριο Κωστούρο και λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία εφ όσον εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο». 
Η Δρ. Άλκηστις Παπαδημητρίου, βαθιά συγκινημένη τόνισε μεταξύ άλλων: «Η αποδιδόμενη σε μένα σήμερα τιμή, είναι ιδιαίτερη και βαρύνουσα γιατί προέρχεται από τον Δήμο Ναυπλιέων, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Δήμαρχο Δημήτριο Κωστούρο και λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία εφ όσον εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο». Η διευθύντρια της Εφορείας αρχαιοτήτων Ναυπλίου αποκάλυψε μάλιστα ποιος ήταν ο λόγος που αυτή την φορά δεν επέλεξε να μείνει μακριά απ το φως της Δημοσιότητας, πράγμα το οποίο συνηθίζει: «Πιστεύω πως η δουλειά μου σχετίζεται στενά με την σιωπή και την περίσκεψη. Ωστόσο δέχτηκα την βράβευση γιατί γνωρίζω πως η πόλη την εννοεί».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ