ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

"Ήμερα καριέρας" στην Τουριστική Σχολή με συμμετοχή των Τουριστικών Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:30:00 π.μ. |
"Ήμερα καριέρας" στην Τουριστική Σχολή με συμμετοχή των Τουριστικών Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
Την Παρασκευή 9/03/2018 πραγματοποιήθηκε στην Τουριστική Σχολή ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ η ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ με μεγάλη συμμετοχή τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. 

Σκοπός της εκδήλωσης η ενημέρωση των εκπροσώπων και Δ/ντών των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του Υπουργείου Τουρισμού αλλά και η γνωριμία τους με τους καταρτιζόμενους για την υλοποίηση της πρακτικής άσκησης θέρους 2018.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι τουριστικές επιχειρήσεις Πελοποννήσου αλλά και αυτές που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. 

Ενδεικτικά συμμετείχαν οι παρακάτω: ALDEMAR, GRECOTEL, AKS, MAYOR RESORT, COSTA NAVARINO,ROMANOS LUXURY HOTEL, AMALIA, HELIOS HOTEL, RADISSON, BARCELO HYDRA BEACH, POSEIDONIO SPETSES , WYNDHAM POSEIDON, ALKYON RESORT, THE GROVE SEASIDE, LOUIS HOTEL, MESINA RESORT, KANDIA CASTLE κλπ. 

Επίσης στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι πρωτεύσαντες προόδου καταρτιζόμενοι -νες Α και Γ εξαμήνου 2017 2018 του ΙΕΚ Πελ/σου και απονεμήθηκε ξενοδοχειακής διάκρισης βραβείο σε καταρτιζόμενους -νες του ΙΕΚ Πελ/σου. Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης αλλά και οι προσκαλεσμένοι Διευθυντές ξενοδοχείων και εκπρόσωποι επιχειρήσεων συνεχάρησαν τους καθηγητές -τριες, & καταρτιζόμενους για την άψογη εικόνα και άριστη οργάνωση - επιτυχία της όλης εκδήλωσης

ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ ΠΕΛΣ/ΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ Δ/ΝΤΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ