ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ένα βήμα από τον τίτλο ο Μητσάκος!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. | | |
Ένα βήμα από τον τίτλο ο Μητσάκος!
Ο Θεόδωρος Μητσάκος δεν συνάντησε προβλήματα ούτε κόντρα στον Ρουμάνο Νικολάε Καζάκου και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της κατηγορίας 2 για τενίστες κάτω των 14 ετών, στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Ο νεαρός Έλληνας πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο κυρίως ταμπλό του θεσμού, χωρίς να χάσει μάλιστα ούτε σετ, και θα παλέψει για τον τίτλο κόντρα στον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στους Ρον Έλουκ και Γουίλιαμ Γιάνσεν, στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο.

Ο 14χρονος τενίστας, Νο72 στην κατάταξη των παιδιών κάτω των 14 ετών, έκανε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση και χάνοντας μόλις έξι γκέιμς στον αγώνα, επιβλήθηκε του Ρουμάνου Νικολάε Καζάκου με 6-2, 6-4 για να “σφραγίσει” το εισιτήριό του για τον τελικό.

Ο Μητσάκος είναι το Νο2 του ταμπλό στο συγκεκριμένο θεσμό, της κατηγορίας 2 για τενίστες κάτω των 14 ετών και μετράει τέσσερις straight-sets νίκες μέχρι στιγμής σε βάρος των Σγιόβιτζ, Σιμάνοβ, Γκουρίεβ και Καζάκου, έχοντας χάσει μετά από έξι σετ τα οποία έχει παίξει στο Τελ Αβίβ, μόλις 21 γκέιμς.

Στον τελικό θα παίξει είτε με τον Ισραηλινό, Νο1 του ταμπλό Ρον Έλουκ, είτε με τον Βρετανό Νο4 του ταμπλό, Γουίλιαμ Γιάνσεν. Ο Καζάκου τον οποίο απέκλεισε ο Έλληνας πρωταθλητής στα ημιτελικά, ήταν Νο3 του ταμπλό στο Τελ Αβίβ.

Δημήτρης Χαλιάπας
Πηγή: tennis24.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ