ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Προς διακοπή του πρωταθλήματος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 π.μ. |
Προς διακοπή του πρωταθλήματος
 Νύχτα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, ημέρα περίσκεψης και κρίσιμων αποφάσεων η σημερινή. Τα όσα συνέβησαν χθες στο γήπεδο της Τούμπας ξεφεύγουν πλέον από το αθλητικό κομμάτι του και οδηγούν σε πολύ ακραίες καταστάσεις που πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα.


Η «εξυγίανση» ολοκληρώθηκε χθες με την εισβολή του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, και μάλιστα έχοντας μαζί του όπλο. Από τις φωτογραφίες που πλέον κάνουν το γύρο του κόσμου, φαίνεται ότι σε κάποιες στιγμές το κρατά, ενώ υπάρχουν πολύ σοβαρές καταγγελίες από ανθρώπους της ΑΕΚ ότι απείλησε τον διαιτητή Κομίνη λέγοντάς του «είσαι νεκρός».

Αλλωστε, αδιάψευστος μάρτυρας των όσων συνέβησαν είναι το βίντεο της εισβολής του κ. Σαββίδη όπου δεν μπορεί να συγκρατηθεί ούτε από τους σωματοφύλακές του, απειλεί τους πάντες και δεν μπορεί να ηρεμήσει, ούτε ακόμη και τη στιγμή όπου ο Βιερίνια του συνιστά ψυχραιμία, σε μια πολύ σημαντική στιγμή για το ποδοσφαιριστή που ήθελε να ρίξει τους τόνους όταν το γήπεδο θύμιζε αρένα.

Τα όσα συνέβησαν από εκείνη τη στιγμή έχουν τη σημασία τους καθώς 3 ώρες σχεδόν μετά τη διακοπή του αγώνα ο διαιτητής αποφάσισε να κατακυρώσει το γκολ – οφσάιντ του ΠΑΟΚ, το οποίο ο ίδιος είχε ακυρώσει, να ζητήσει από τις ομάδες να παίξουν τα υπόλοιπα 4-5 λεπτά και όλα να δείχνουν μια χαρά. Η ΑΕΚ αρνήθηκε και το ματς τέλειωσε με τις φωτογραφίες με τα πιστόλια να μένουν στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων όλου του κόσμου.

Όμως, συνεχίζουν να έρχονται καταγγελίες για όσα συνέβησαν αυτές τις τρεις ώρες στα αποδυτήρια και στις πιέσεις που δέχθηκε ο διαιτητής για να αλλάξει τις αποφάσεις του. Λέγεται ότι αρκετές φορές είπε τη φράση «φοβάμαι για την οικογένειά μου».

Ο Κομίνης αναγράφει στο φύλλο αγώνα πως το ματς ήταν 1- 0, κατακύρωσε δηλαδή το γκολ του Βαρέλα στα αποδυτήρια. Μετά από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του όπως έλεγε ο διεθνής διαιτητής.

Και πλέον όλα θα παιχτούν στα δικαστήρια, με βάση το φύλλο αγώνα και τον ποιον καίει. Προφανώς σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αγνοηθεί το «ντου» του Σαββίδη και άλλων ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ούτε βεβαίως οι στιγμές τρόμου με το όπλο σε κοινή θέα.

Δεν μπορεί να ισχύει ότι ο αγώνας διακόπηκε με υπαιτιότητα της ΑΕΚ καθώς ο διαιτητής περιγράφει ότι αυτό έγινε επειδή προέκυψε η εισβολή, η απώθηση παραγόντων της ΑΕΚ, οι στιγμές τρόμου που ακολούθησαν. Κι ότι βεβαίως αναγκάστηκε να εισέλθει στα αποδυτήρια γιατί δεν εξασφαλιζόταν η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Συνάμα καταγράφονται και οι καταγγελίες του Μηνά Λυσσάνδρου ενώ περιγράφοντας και οι εκατέρωθεν αντεγκλήσεις που συνέβησαν στα αποδυτήρια στις 2,5 ώρες έως ότου διακόψει οριστικά το ματς.

Το μπαλάκι πλέον πάει και στην επίσημη πολιτεία που έκανε το Πόντιο Πιλάτο όταν νύχτα αποφασίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα με φιλάθλους, χωρίς να τιμωρηθεί δηλαδή ο ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν με τον Ολυμπιακό. Η ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη αφήνει ορθάνοικτο το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος. Κατ’ αρχάς να αναβληθεί η επόμενη αγωνιστική, ακολουθεί διακοπή για την Εθνική Ομάδα και να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις αυτές τις 20 περίπου ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση μία είναι η φράση «δεν πάει άλλο». Η κυβέρνηση έσπειρε άνεμους και θερίζει θύελλες. Ή καλύτερα... θερίζουν όπλα.

Πηγή: in.gr
Φώτο: ΑΠΕ ΜΠΕ| PIXEL| STR

Η στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης ορμάει στον διαιτητή Κομίνη!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ