ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Eυυπόληπτος οικογενειάρχης βίασε από το 1988 πάνω από 40 γυναίκες και ανήλικα κορίτσια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:07:00 μ.μ. |
Eυυπόληπτος οικογενειάρχης βίασε από το 1988 πάνω από 40 γυναίκες και ανήλικα κορίτσια
 Ένας Γάλλος κατηγορείται για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων και βιασμών σε περισσότερες από 40 γυναίκες. Ο άνδρας συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα και ομολόγησε τις πράξεις του που χρονολογούνται από το 1988 έως και την προηγούμενη εβδομάδα.


Η υπόθεση πιστεύεται ότι είναι μια από τις πιο σοκαριστικές σχετικά με βιασμούς που έχει δει η Γαλλία εδώ και δεκαετίες.

Αυτός, ο σοβαρός μεσήλικας, που χαμογελά έχοντας στο πλευρό του μια ξανθιά γυναίκα, είναι ο «δράκος» που είχε σπείρει τον τρόμο στη Βόρεια Γαλλία και το Βέλγιο. Έχει επιτεθεί και βιάσει περισσότερες από 40 γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, ανάμεσα τους και μια 13χρονη.
H σύλληψη του βιαστή έγινε τη Δευτέρα ύστερα από τον έναν βιασμό. Ένα νεαρό κορίτσι βιάστηκε κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Βέλγιο την ώρα που πήγαινε στο Λύκειο.

Οικογενειάρχης άνευ υποψίας και πατέρας τριών παιδιών, ο 57χρονος βιαστής χρησιμοποιούσε την ίδια μέθοδο. Όλες οι γυναίκες δέχτηκαν πισώπλατες επιθέσεις σε ερημικές τοποθεσίες, πολύ νωρίς το πρωί. Φορούσε γάντια και κάλυπτε το πρόσωπο του.

Ήταν γυναίκες που στην πλειοψηφία τους δέχτηκαν πισώπλατη επίθεση. Πολύ νωρίς το πρωί όταν ήταν ακόμα σκοτάδι. Με έναν δράστη που χρησιμοποιούσε γάντια

Ο δράκος βίαζε γυναίκες από το 1988 έως και την προηγούμενη εβδομάδα. Οι αρχές τον εντόπισαν από τις πινακίδες του αυτοκινήτου του και το DNA του συνέκλινε με αυτό που βρέθηκε σε αρκετά θύματα του. Ο δράστης ισχυρίστηκε στις αρχές πως δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του…

Πηγή: star.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ