ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Γ. Μανιάτης για NOVARTIS, Ποδόσφαιρο, Κίνημα Αλλαγής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:27:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης για NOVARTIS, Ποδόσφαιρο, Κίνημα Αλλαγής
(Εκπομπή «Φαύλος Κύκλος» με τους Έ. Καραγιάννη και Ξ. Ζηκίδη, Πρώτο Πρόγραμμα)

Είναι τραγικό, τη στιγμή που η χώρα έχει βαθιά ανάγκη την ενότητα των δυνάμεων προκειμένου να υπάρχει συνεννόηση απέναντι στα μεγάλα εθνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, η κυβέρνηση να συνεχίζει να ρίχνει το δηλητήριο του διχασμού, της λασπολογίας και της καχυποψίας όπου μπορεί σε όλους τους αντιπάλους της, προκειμένου να κερδίσει μικροκομματικό χρόνο, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη κι Έλενα Καραγιάννη ο Γιάννης Μανιάτης.


Αναφερόμενος στη συνάντηση του κ. Στ. Θεοδωράκη με τον κ. Τσίπρα, είπε ότι αυτή έπρεπε να ορισθεί μετά το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. «Η πρόταση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ έχει κατατεθεί εδώ και 1,5 χρόνο. Ξαφνικά ενώ έχουμε σε εξέλιξη εδώ κι αρκετούς μήνες τα Σκοπιανά, τα Τουρκικά, τα Αλβανικά, έπιασε ο πόνος τον κ. Τσίπρα να καλέσει τον κ. Θεοδωράκη λίγες μέρες πριν το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής;», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε ότι θα στείλει μήνυμα ενότητας και καθαρής πολιτικής θέσης απέναντι στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ και στο συντηρητισμό της Ν.Δ. «Τα κείμενα που θα εγκριθούν στο τέλος των συζητήσεων, θα συνιστούν ένα πλαίσιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και πολιτικού διεξόδου από το αδιέξοδο στο οποίο μας έχουν οδηγήσει οι πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», επεσήμανε.

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

NOVARTIS


Πριν απαντήσουμε στο ερώτημα «Τι κάνει η Δικαιοσύνη;», πρέπει να απαντήσουμε στο ερώτημα «Τι σκοπεύει να κάνει η κυβερνητική πλειοψηφία με την Προανακριτική Επιτροπή;». Φαίνεται πως θα υπάρξει γελοιοποίηση του θεσμού της Βουλής και ταυτόχρονα γελοιοποίηση του θεσμού της

Δικαιοσύνης, αφού η Δικαιοσύνη έχει στείλει το φάκελο στη Βουλή, η Βουλή στήνοντας 10 κάλπες με την κυβερνητική πλειοψηφία, θεώρησε ότι είναι αρμόδια να εξετάσει τα θέματα που αναφέρονται στη δικογραφία, γι’ αυτό και συγκρότησε Προκαταρκτική Επιτροπή και τώρα επειδή αποκαλύπτεται ότι όλα αυτά είναι αθλιότητες και λάσπη, η κυβέρνηση θα επιδιώξει να γυρίσει το φάκελο πίσω. Η νομική απάντηση είναι πεντακάθαρη κι έχει τεθεί και από τον κ. Ε. Βενιζέλο και από τον εκπρόσωπό μας στην Επιτροπή κ. Θ. Παπαθεοδώρου.

Για πρώτη φορά η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων τοποθετείται με τόσο καθαρό τρόπο απέναντι στις επιλογές της διορισμένης από την κυβέρνηση ηγεσίας της Δικαιοσύνης.
Τη στιγμή που η χώρα έχει βαθιά ανάγκη την ενότητα των δυνάμεων, προκειμένου να υπάρχει συνεννόηση απέναντι στα μεγάλα εθνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, η κυβέρνηση επιλέγει να συνεχίσει να ρίχνει το δηλητήριο του διχασμού, της καχυποψίας και της λασπολογίας σε όλους τους αντιπάλους της, προκειμένου να κερδίσει μίζερο μικροκομματικό χρόνο και να μειώσει τις αντίστοιχες φθορές που έχει από την άσκηση της πολιτικής της. Αντί να δουλεύουν για το καλό της κοινωνίας και της Ελλάδας, δουλεύουν για τη μακροημέρευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

ΧΩΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Όταν παρανομεί ασύστολα, χυδαία, προκλητικά και με εγκληματικό τρόπο ο Πρόεδρος μιας ΠΑΕ, όπως αυτό συνέβη με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρέπει να τιμωρείται ο Πρόεδρος. Πολύ περισσότερο όταν οι οπαδοί και οι παίχτες του ΠΑΟΚ, επέδειξαν μια εξαιρετικά ώριμη και υπεύθυνη συμπεριφορά.

Η κυβέρνηση υποκρίνεται ότι δεν έχει καμία ευθύνη για τις αθλιότητες που έγιναν και ζητούν γενικά ευθύνες από κάποιους. Αφού οι Υπουργοί Αθλητισμού είναι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, σε ποιον απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ; Κοιτάζονται στον καθρέφτη, βλέπουν τον εαυτό τους και χαίρονται για την κατάντια στην οποία έχουν οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιος τους εμπόδισε να αλλάξουν αυτά που υπόσχονται τώρα ότι θα αλλάξουν, μετά από 3 χρόνια διακυβέρνησης;

Πρόκειται για μια ακόμη θλιβερή προσπάθεια της κυβέρνησης να καλύψει δικούς της ανθρώπους με τους οποίους έχει στενούς οικονομικούς και πολιτικούς δεσμούς και ταυτόχρονα να επιρρίψει στις πλάτες ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου τις ευθύνες ενός μόνο Προέδρου ΠΑΕ.
Επειδή τα ζητήματα του ασυμβιβάστου τα έχουμε ζήσει σε πολλούς τομείς του δημόσιου βίου, ασυμβίβαστο στο ποδόσφαιρο, ασυμβίβαστο στα ΜΜΕ, ασυμβίβαστο στην άσκηση της πολιτικής δραστηριότητας, κ.λπ., θα αισθανόμουν πολύ πιο ήσυχος αν είχαμε όργανα τα οποία εφαρμόζουν το νόμο που κάθε φορά ισχύει.

Είναι λυπηρό που ο χώρος του ποδοσφαίρου αντί να είναι ένας χώρος στον οποίο θα έπρεπε να πηγαίνουμε με τα παιδιά μας, να χαιρόμαστε, να συζητούμε και να υπερασπιζόμαστε την ομάδα μας, είναι χώρος όπου αναπτύσσονται φαινόμενα τα οποία δυστυχώς χτυπούν στην καρδιά της δημοκρατίας, με αποτέλεσμα ο κόσμος να αποστρέφεται εκτός από την πολιτική και από τον αθλητικό χώρο.
Εάν υπάρξει Grexit στο ποδόσφαιρο, οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα είναι σοβαρότατες. Θα πληρώσουν κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό τίμημα, αν πάρουν πρωτοβουλίες οι οποίες αποκρύπτουν τη δική τους αγωνία και δειλία να αναλάβουν τις πολιτικές τους ευθύνες και ρίχνουν τις ευθύνες στο σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν έχει καμία ευθύνη.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ο κ. Στ. Θεοδωράκης θα έπρεπε να πραγματοποιήσει τη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, την ερχόμενη εβδομάδα, γιατί από Παρασκευή έως Κυριακή (16-18/3/2018) είναι το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Η πρόταση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ έχει κατατεθεί εδώ και 1,5 χρόνο. Ξαφνικά ενώ έχουμε σε εξέλιξη εδώ κι αρκετούς μήνες τα Σκοπιανά, τα Τουρκικά, τα Αλβανικά, έπιασε ο πόνος τον κ. Τσίπρα να καλέσει τον κ. Θεοδωράκη λίγες μέρες πριν το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής;
Το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα στείλει μήνυμα ενότητας, μήνυμα καθαρής πολιτικής θέσης απέναντι στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ και στο συντηρητισμό της Ν.Δ. Τα κείμενα που θα εγκριθούν στο τέλος των συζητήσεων, θα συνιστούν ένα πλαίσιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και πολιτικού διεξόδου από το αδιέξοδο στο οποίο μας έχουν οδηγήσει οι πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ