ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

«Υπουργείο Θεραπειών»: Ψέκαζαν πελάτες με αντίδοτο κατά του κορωνοϊού από… ρίγανη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:09:00 μ.μ. | | |
«Υπουργείο Θεραπειών»: Ψέκαζαν πελάτες με αντίδοτο κατά του κορωνοϊού από… ρίγανη (βίντεο)
«Λουκέτο» έβαλαν οι Αρχές το πρωί της Τρίτης (7/12) στο «υπουργείο Θεραπειών» της Αράχωβας. Αστυνομικοί, μέλη της ΑΑΔΕ, και κλιμάκια υγειονομικών υπηρεσιών έκαναν σήμερα έφοδο στο κατάστημα που άνοιξαν οι αυτοαποκαλούμενοι “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” προκειμένου να το ελέγξουν και προσήγαναν την υπεύθυνη του χώρου.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή “Live News”, η αυτοαποκαλούμενη ως υπουργός, που μένει στην περιοχή τα τελευταία δύο χρόνια, ψέκαζε πελάτες με δήθεν αντίδοτο του κορωναϊού. Μάλιστα, σε βίντεο του ρεπορτάζ απεικονίζεται η εν λόγω γυναίκα στην εξοχή να λέει: “Γεια σας, είμαι η υπουργός και είμαι εδώ να εντοπίσω το αντίδοτο του κορωναϊού“.

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης αυτοαποκαλούνται… «υπουργοί»-μέλη του παγκόσμιου κινήματος νομικής εμπιστοσύνης.

Οι άνθρωποι αυτοί υποστήριζαν, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, πραγματοποιούσαν covid tests χρησιμοποιώντας σκευάσματα από… ρίγανη, ότι στο «υπουργείο» ήταν απαραίτητο να μη φορούν οι πελάτες μάσκα, ότι οι συναλλαγές γίνονται με… πέτρες και βότσαλα και ότι το ελληνικό κράτος δεν είχε καμία δικαιοδοσία επάνω τους.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, αναφέρεται στα προϊόντα του καταστήματος, λέγοντας “Αν στο σώμα σου επιτίθενται τα συμπτώματα, που έχουν περιγραφεί σαν κορωναϊός, τότε το σώμα σου ανταποκρίνεται αμέσως”.

Το “υπουργείο Θεραπειών” όπως αναγράφεται στην επιγραφή, λειτουργεί στην περιοχή το τελευταίο διάστημα και οι ιδιοκτήτες του υποστήριζαν ότι δεν δέχονται έλεγχο από καμία κρατική υπηρεσία.

Μάλιστα, στην είσοδο είχαν αναρτήσει και… απόφαση της Βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με την οποία μπορούσαν να έχουν δικό τους νόμισμα και χρηματοοικονομικό σύστημα που μπορούσε να καταργεί χρέη και δάνεια.

Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα κατάστημα το οποίο προσφέρει από φυσικές “θεραπείες” με γαϊδουράγκαθο και φασκόμηλο σχεδόν δια πάσα νόσο, για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μέχρι δωρεάν rapid test, σημειώνοντας ότι εκεί δεν υπάρχει νόμος για τον κορωναϊό.

Σημειώνουν δε ότι χρησιμοποιούν δικό τους νόμισμα, δεν υπόκεινται σε ελέγχους από καμία κρατική υπηρεσία και ότι όλα είναι αφορολόγητα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ