ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Γ.Ανδριανός στην τελετή ονοματοδοσίας του Ταχέος Περιπολικού Κατευθυνόμενων Βλημάτων «ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:42:00 μ.μ. |
Γ.Ανδριανός
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συμμετείχε ως μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στην τελετή ονοματοδοσίας του Ταχέος Περιπολικού Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) του Πολεμικού Ναυτικού, «ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ.”


Ο κ. Ανδριανός επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση συμμετείχα ως μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στην τελετή ονοματοδοσίας του νέου πλοίου του Πολεμικού μας Ναυτικού. Αποδίδοντας, ως ελάχιστη τιμή, στη νέα πυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού μας, το όνομα του Παναγιώτη Βλαχάκου, του ήρωα που προσέφερε τη ζωή του στο βωμό της ελευθερίας του λαού μας και της εθνικής ακεραιότητας μαζί με τον Χριστόδουλο Καραθανάση και τον Έκτορα Γιαλοψό, διατρανώνουμε την ακλόνητη αποφασιστικότητά μας να αποτρέψουμε δυναμικά όποιον επιβουλεύεται ελληνικά εδάφη, ύδατα και εναέριο χώρο.
Η Ελλάδα, απέναντι στην απαράδεκτη και κλιμακούμενη προκλητικότητα της Τουρκίας απαντά αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία του διεθνούς δικαίου και της διπλωματίας, και ταυτόχρονα θωρακίζοντας εξοπλιστικά ακόμη περισσότερο τις ένοπλες δυνάμεις ώστε να είμαστε απολύτως έτοιμοι έναντι του οποιουδήποτε ενδεχομένου.

Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του, τα νερά μας θα μείνουν απόρθητα - και η καλύτερη εγγύηση γι’ αυτό είναι πως το πνεύμα του Παναγιώτη Βλαχάκου, του Χριστόδουλου Καραθανάση, του Έκτορα Γιαλοψού, του συμπατριώτη μας από την Αργολίδα Κωνσταντίνου Πανανά και των αμέτρητων άλλων ηρώων και μαρτύρων του Γένους μας, παραμένει ανεξίτηλα ζωντανό στις ένοπλες δυνάμεις μας και την κοινωνία μας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ