ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Διαγραφή Μπαρού από τον συνδυασμό του Αναγνωσταρά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 π.μ. |
 Πριν λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου διεγράφη ο αντιδήμαρχος κ.Ραφαήλ Μπαρού από τον συνδυασμό "Το Μέλλον σου είναι Εδώ" του δημάρχου κ. Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Αιτία η ανανέωση της θητείας του κ.Νικολάου Χουντάλα στην προεδρία του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου. 
 Ο κ. Μπαρού διεφώνησε με την συγκεκριμένη επιλογή. Σύμφωνα με πληροφορίες την συγκεκριμένη θέση είχε ζητήσει και ο ίδιος ο κ. Μπαρού. Στη συνέχεια σε προσωπική συζήτηση με τον δήμαρχο υπήρξε μια σφοδρή λεκτική επίθεση και ο κ. Αναγνωσταράς ζήτησε επί τόπου συνεδρίαση του συνδυασμού του. Πάλι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο κ. Μπαρού είπε στον κ.Αναγνωσταρά .. "Παραιτήσου από την θέση του δημάρχου. Εγώ θα είμαι σε λίγο δήμαρχος ...". Η απάντηση Αναγνωσταρά ήταν ... "Αν εκλεγείς να την πάρεις...".
 Αποτέλεσμα η ομόφωνη απόφαση του συνδυασμού να θέσει εκτός συνδυασμού τον αντιδήμαρχο κ. Μπαρού.
Στην συνέχεια ο κ. Αναγνωσταράς απευθυνόμενος στο Δημοτικό Συμβούλιο ανακοίνωσε την διαγραφή Μπαρού από τον συνδυασμό και συνεχίστηκε η διαδικασία του Συμβουλίου.
 Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον ο μέχρι τώρα αντιδήμαρχος θα είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και στην θέση του αντιδημάρχου θα υπάρξει αντικατάσταση.


ΠΗΓΗ:argonafplia.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ