V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Στάση... μισθών από 150.000 επιχειρήσεις

  Εφιαλτικό τοπίο διαμορφώνεται στην αγορά εργασίας, στις 150.000 υπολογίζονται οι επιχειρήσεις που καθυστερούν περισσότερο από τρεις μήνες να καταβάλουν τους μισθούς στους εργαζομένους. Οι εταιρείες που εξοφλούν με συνέπεια το ανθρώπινο δυναμικό τους αποτελούν μικρή μειοψηφία. Διαστάσεις έχει πάρει και η ανασφάλιστη απασχόληση.


Στάση... πληρωμών πραγματοποιούν 150.000 επιχειρήσεις, που δεν έχουν καταβάλει μισθούς στους εργαζόμενους για περισσότερους από τρεις μήνες. Το τοπίο στην αγορά εργασίας είναι πλέον εφιαλτικό, καθώς οι μισθοί βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση και οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης αποτελούν τη νέα «τάση».
Η μη καταβολή των δεδουλευμένων, η απασχόληση χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και η περικοπή των αποδοχών μέσω της μείωσης των ωρών ή ημερών απασχόλησης αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητας για ένα μεγάλο μέρος των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ