ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Κρούσμα "Λευκού γάμου" με πλαστές ληξιαρχικές πράξεις στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 μ.μ. |
 Νέα στοιχεία που εμπλέκουν το δημαρχείο Ναυπλίου έρχονται στο φως για το κύκλωμα των «λευκών γάμων» ανάμεσα σε Ελληνίδες και αλλοδαπούς όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha σήμερα με εκτενές ρεπορτάζ.


Οι δράστες πλαστογραφώντας έγγραφα βγάζουν ληξιαρχικές πράξεις γάμου σε ανύποπτες γυναίκες, που βρίσκονται παντρεμένες, χωρίς να το γνωρίζουν.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της κ. Αναστασίας Ράπτη, καθώς λίγες μόλις ώρες μετά την καταγγελία της στον ALPHA, ότι ανακάλυψε τυχαία πως είναι δήθεν παντρεμένη με αλλοδαπό, η δημοσιογραφική έρευνα τη βρήκε και δεύτερη φορά παντρεμένη με άλλον αλλοδαπό και αυτή τη φορά στο δημαρχείο του Ναυπλίου.

Το κύκλωμα είναι άρτια οργανωμένο. Οι πλαστές ληξιαρχικές πράξεις ξεχωρίζουν από τις γνήσιες, κυρίως από τα ονόματα του ληξιάρχου ή του τελετάρχη, καθώς στις πλαστές χρησιμοποιούνται ονόματα πρώην αντιδημάρχων ή του συνταξιοδοτημένου ληξιάρχου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι στις περισσότερες πλαστές ληξιαρχικές πράξεις γάμων επαναλαμβάνονται πέντε-έξι ονόματα δικηγόρων, οι οποίοι όμως δεν είναι εγγεγραμμένοι σε κανέναν Δικηγορικό Σύλλογο και τους οποίους δεν αναζήτησε μέχρι σήμερα κανείς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ