Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

Θρυλικά ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο Ναύπλιο για το φιλικό με την Εθνική Ακρωτηριασμένων Ελλάδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:32:00 μ.μ. | |
Θρυλικά ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο Ναύπλιο για το φιλικό με την Εθνική Ακρωτηριασμένων Ελλάδας
 Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη στο Ναύπλιο, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων Ελλάδας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Ναυπλίου την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, μεταξύ της εθνικής ομάδας ακρωτηριασμένων και ομάδας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α΄ Εθνικής.
Ο αγώνας ήταν υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Αργολίδας και την συνδιοργάνωση είχαν η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΑΟ Πλατανίτι και ο Πολιτιστικός Συλλογος ΜΟΡΙΑΣ.
Αγωνίστηκαν οι ομάδες:

-Εθνική ομάδα ακρωτηριασμένων Ελλάδος

Με την ομάδα ΜΟΡΙΑΣ αγωνίστηκαν οι ομάδες:
-Ανεξάρτητη ομάδα Παλαιμάχων Διεθνών και Παλαιμάχων Α΄Εθνικής
-Ομάδα Ποδοσφαίρου Celebrities Ναυπλίου
Μερικά από τα ονόματα των μεγάλων άσσων του ελληνικού ποδοσφαίρου που έπαιξαν στο φιλανθρωπικό αγώνα ηταν: ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΦΡΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΜΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΝΟΒΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΡΜΥΛΑΓΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ, ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΤΡΑΙΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΦΣΟΥΤ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΟΥΛΓΕΡΟΓΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ κα.
Τον αγώνα παρακολούθησαν και έκαναν απονομές αναμνηστικών, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ Παναγιώτης Παπαχρήστου Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ και αθλητικοί παράγοντες.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ