ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Με επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας από την ΕΠΣ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 π.μ. | |
Με επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας από την ΕΠΣ Αργολίδας
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας σε μια κατάμεστη αίθουσα στο κέντρο Πανταζής στη Δαλαμανάρα έκοψε την βασιλόπιτα το βράδυ της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου 
Πριν γίνουν οι απονομές των τιμητικών πλακετών ο Βασίλης Σιδέρης από βήματος μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: "Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή για το Αργολικό ποδόσφαιρο, γιατί βραβεύουμε πολλούς ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά στο τοπικό ποδόσφαιρο. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ο πνεύμονας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. "
O πρόεδρος τη ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα δώσει την μάχη για την οποία δεσμεύθηκε πριν τις εκλογές. Τόνισε πως θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στο κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου.
 Στην συνέχεια ξεκίνησαν οι βραβεύσεις. Πρώτα των ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή: Κων.Αντωνιάδης , πρόεδρος της ΕΠΣΑ από το 1967 εως το 2005 Αντ.Μπουγιώτης, αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ επι 20 χρόνια. Αντ.Μαυρομμάτης, ποδοσφαιριστής του Παναργειακού και προπονητής. Ανδρέας Γκούμας, ποδοσφαιριστής του Παναργειακού και προπονητής. Ευάγγελος Λαγουρός, ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Άργους. Γιώργος Μαστοράκης, ποδοσφαιριστής του Παναργειακού. Παναγ.Μαρκόπουλος, ποδοσφαιριστής ομάδων του Αργους. Γ.Μαγκλάρας, πρόεδρος του Παναργειακού επι 15 χρόνια. Κ.Σαρρής, ποδοσφαιριστής του Πανναυπλιακού. Σπύρος Τσατσούλης, πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών.
Ανθρώπους που είναι εν ζωή και κάποιοι εξ αυτών συνεχίζουν να προσφέρουν: Δημ. Μπαχούμης, φροντιστής του Παναργειακού επι χρόνια. Παν.Ζερβόπουλος, φροντιστής του Πανναυπλιακού εως τώρα. Σάββας Πετρίδης, επι σειρά μελος του ΔΣ της ΕΠΣΑ Αντώνης Ψυχογιός, πρόεδρος Ερμή Ερμιόνης Ιωάννης Μπάρδης, παράγοντας Ποσειδώνα Διδύμων Ευάγγελος Γιαννόπουλος, παράγοντας του Παλαμήδη. Αγγελος Κρεμμύδας, ποδοσφαιριστής και προπονητής Κυριάκος Ψαρρός, ποδοσφαιριστής του Παναργειακού. Δημ.Κομπόσης, ποδοσφαιριστής του Παναργειακού. Ανδρέας Καραβιάς, ποδοσφαιριστής του Πανναυπλιακού. Περικλής Κυριακίδης, ποδοσφαιριστής του Πανναυπλιακού. Δημ.Χρόνης, ποδοσφαιριστής, προπονητής και ενωσιασκός προπονητής 7 χρόνια (έφθασε στον τελικό με την Μ.Ο. Παίδων το 1994). Λευτέρης Μαρκονίδης, ποδοσφαιριστής και προπονητής Θωμάς Γερμανάκος, ποδοσφαιριστής και προπονητής Γιώργος Ελευθεράκος, ποδοσφαιριστής και προπονητής του Ασκληπιού. Νίκος Φραντζόγλου, ποδοσφαιριστής του Πανναυπλιακού Ανδρέας Μπονόβας, Γιάννης Βονόρτας, Γιάννης Δουβίκας, Γιώργος Χορμής, Νικος Λαλιώτης, Αρης Δημαράκης, Γ.Καπράνης, Αντώνης Τσακίρης. Από τους διαιτητές: Γ.Μπακέας, Δημ.Αγγελόπουλος, Αθ.Νικολίτσας, Γ.Δημάκης, Εμ.Γκανιάς, Παν.Μανιταράς, Θεοδ.Καγιόγλου, Γ.Δαμάλας.
Τέλος βραβεύθηκαν οι πρώτοι σκόρερς ανα κατηγορία: Α1: Ο Βαγγέλης Γκάτσης του Ερμή Κιβερίου. Α2: Σπύρος Χαϊμάνης του ΑΟ Κίου με 20 γκολ Ανδρέας Ρεβύθης του Κεραυνού Ιρίων με 16 γκολ Παν.Ανδριανόπουλος του Χώνικα με 12 γκολ.
Την εκδηλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ