ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Απόλυτη καταξίωση για το Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:51:00 μ.μ. |
Απόλυτη καταξίωση για το Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου στο Ναύπλιο
Απόλυτη καταξίωση για το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, που διοργανώθηκε από το Ωδείο Ναυπλίου "Αγγελική Μαυρούλη", με την στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, και την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και του Προέδρου Στέλιου Γκόλγκαρη από 9-11 Μαρτίου στο πανέμορφο Ναύπλιο. 
Στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, εμφανίσθηκαν η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Μιχάλης Σουρβίνος, ο νεαρός Σολίστ, Χριστόδουλος Μπενετάτος, ο γνωστός Συνθέτης & Σολίστ Κιθάρας Γιώργος Παπαδόπουλος με την Φλαουτίστρια, Αγγελική Χριστοδούλου, η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, και η βραβευμένη του περσινού διαγωνισμού σολίστ του 2ου Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου Κυριακή Μάινα.
Επίσημος Προσκεκλημένος ήταν ο Ελληνοκύπριος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας & Καλλιτεχνικός Διευθυντής της παγκοσμίου φήμης Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου, Αντώνης Κοϊζας. 
Να θυμήσουμε ότι το Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, είναι το πρώτο ιστορικά, Φεστιβάλ Κιθάρας του κόσμου, που κυκλοφόρησε σε ψηφιακό CD, συναυλίες του σε 400 διεθνείς ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής, από την FM Records, το 2017.
Στους Διαγωνισμούς του Φεστιβάλ διακρίθηκαν ο Γιάννης Μαναριώτης με Ά Βραβείο, ο Σωτήρης Δέδες με ΄Β Βραβείο και ο Δημήτρης Τσακίρης με ΄Γ Βραβείο, στις Ηλικίες μέχρι 13 Ετών. Οι Λίλιαν Κανιούρα με ΄Β Βραβείο και Λέανδρος Κωτσιούρος με Ά Βραβείο, στις Ηλικίες μέχρι 17 Ετών και ο Κωσταντίνος Χαλδαιόπουλος με Ά Βραβείο, στον Διαγωνισμό των Σολίστ.
Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, έγιναν στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα του Βουλευτικού με Ελεύθερη Είσοδο για το κοινό της Πελοποννήσου, παρουσία μάλιστα του Μητροπολίτη Αργολίδος, Σεβασμιωτάτου Νεκτάριου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ