ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Μεγάλη προσοχή: Πολύ υψηλός (κατηγορίας 4) ο κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα και στην Αργολίδα (χάρτης)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 μ.μ. |
Μεγάλη προσοχή: Πολύ υψηλός (κατηγορίας 4) ο κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα και στην Αργολίδα (χάρτης)
Πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς προβλέπει για αύριο Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών σε πολλές περιοχές της χώρας. 
Συγκεκριμένα και για την άμεση αντιμετώπιση ενδεχόμενων πυρκαγιών, η ΓΓΠΠ κάλεσε σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Νομούς: Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Αχαΐας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Εύβοιας και την Περιφέρεια Αττικής.

Παράλληλα, με ανακοίνωση της, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ