ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Θα μας τρελάνουν τα προγνωστικά του καιρού - Πανελλαδική κακοκαιρία ανήμερα το Πάσχα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:25:00 μ.μ. |
Θα μας τρελάνουν τα προγνωστικά του καιρού - Πανελλαδική κακοκαιρία ανήμερα το Πάσχα
 Νεότερα προγνωστικά στοιχεία για την εμφάνιση κακοκαιρίας, σχεδόν πανελλαδικής, την Κυριακή του Πάσχα, ικανής να προκαλέσει ακόμα και έντονες βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής -κυρίως- Ελλάδας γίνονται γνωστά σήμερα.

Μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία για την πρόγνωση, σαφώς και υπάρχουν περιθώρια για αλλαγές, ακόμα και σημαντικές αφού απομένουν έξι ημέρες και η... προϊστορία -ειδικά φέτος- μας έχει δείξει ότι τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν ακόμα και δύο ημέρες πριν... 

Πλην, όμως, είναι η τρίτη σερί μέρα που διατηρείται και ενισχύεται, μάλιστα, το σενάριο για αρκετά σημαντική κακοκαιρία, που θα ξεκινήσει από το βράδυ της Ανάστασης και θα επηρεάσει αρκετές περιοχές της χώρας, κινούμενη από βορρά προς νότο, ανήμερα το Πάσχα. 

Κύρια χαρακτηριστικά, σύμφωνα πάντα με τα σημερινά δεδομένα, αυτής της κακοκαιρίας, θα είναι οι έντονες βροχές και οι καταιγίδες, ενώ και πάλι δεν αποκλείεται να σημειωθούν χαλαζοπτώσεις, καθώς θα έχουν προηγηθεί και οι μέρες με τη σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας.

Δείτε αναλυτικά στον ακόλουθο χάρτη την κίνηση των βαρομετρικών συστημάτων και την εμφάνιση του χαμηλού που σήμερα εμφανίζεται να περνά πάνω απ΄τη χώρα μας την Κυριακή του Πάσχα, προκαλώντας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ