Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Οι πολίτες του Ναυπλίου αποθέωσαν τον Δημήτρη Κωστούρο και είπαν όχι στην οπισθοδρόμηση

Οι πολίτες του Ναυπλίου είπαν όχι στην οπισθοδρόμηση - Ναι στο Ναύπλιο και την Επόμενη Μέρα
Αποθεωτική  υποδοχή επιφύλαξε το πολυπληθές ακροατήριο που γέμισε την πλατεία Τριών Ναυάρχων μπροστά από το Δημαρχείο το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαϊου στην κεντρική  ομιλία του νυν και εκ νέου υποψήφιου δήμαρχου  Ναυπλιέων και επικεφαλής του συνδυασμού Ναύπλιο Επόμενη Μέρα Δημήτρη Κωστούρου.
Το πλήθος του κόσμου που παρευρέθηκε σήμερα μπροστά στην πλατεία του Δημαρχείου έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα με «φωνές» από όλο το δήμο....προς όλο το Δήμο!Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ δυνατή θα συνεχίσει να ξημερώνει με ακόμα μεγαλύτερο πάθος, όραμα και ήθος! Ο κύριος Κωστούρος ανέπτυξε την φιλοσοφία του συνδυασμού και τις προτεραιότητες που έχει θέση από την στιγμή που ανέλαβε την δημαρχεία τονίζοντας μεταξύ άλλων:
"Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι η βάση και τα θεμέλια της κοινωνίας, είναι σαν το φυτό που άμα έχει υγιείς ρίζες ευδοκιμεί.Ο δήμος Ναυπλιέων είναι ο τόπος μας, η γη και οι άνθρωποι που πονάμε και αγαπάμε. Δεν είναι απλά ένα μέρος που ζούμε αλλά ένα κομμάτι της ίδιας μας της ζωής.
Η τοπική αυτοδιοίκηση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε τομέα της καθημερινότητας μας με σκοπό να διασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για ανάπτυξη και ευημερία.Στην καρδιά όλων των ενεργειών είναι ο πολίτης μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.
Άνθρωποι από όλους τους επαγγελματικούς χώρους με βασικές αρχές τη συνέπεια, την υπευθυνότητα, την αξιοκρατία και τη διαφάνεια θέτουμε υψηλούς στόχους για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και να δώσουμε την προοπτική ανάπτυξης αυτού του τόπου.
Κοιτάμε μόνο μπροστά και ενωμένοι. Αντλούμε ενέργεια από το όραμά μας για ένα δήμο Ναυπλιέων που το όνομά του θα συνδεθεί μόνο με θετικές αναφορές και με εικόνες βιώσιμης ανάπτυξης και ευημερίας.Για ένα δήμο που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα ως πρόκληση και θα τα μετατρέπει σε ευκαιρίες.
Τι πιο ωραίο για μια Δημοτική Αρχή, απ’ το να μπορεί να κοιτάει τους Δημότες της στα μάτια επιδεικνύοντας έμπρακτα πως ξέρει να τιμάει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντί τους!!! Και μαζί με τη Δημοτική Αρχή αυτή η χαρά να μοιράζεται σε όλους μας που παλέψαμε και καθημερινά παλεύουμε στο πλευρό της για να κάνουμε το Δήμο Ναυπλιέων έναν τόπο για να ζούμε και να δημιουργούμε, προοπτική και ελπίδα για εμάς και τα παιδιά μας.
Η παράταξη μας «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» θέλει και μπορεί ,έχει όνειρα και ελπίδες ,έχει πρόγραμμα και ιδέες, έχει ανθρώπους άξιους και ικανούς να δουλέψουν για το συμφέρον όλων. Έχουμε Όραμα για Όλους. Η επόμενη μέρα θα είναι ξανά μια ξεχωριστή μέρα!
Η παρουσία σας σήμερα έκρινε το αποτέλεσμα, η παρουσία σας σήμερα μας δίνει δύναμη για να κάνουμε την Επόμενη Μέρα ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη."

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ