ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Με γεννήτριες μεγάλης ισχύος και από την Αργολίδα η επανηλεκτροδότηση στον Πόρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | | | |
Με γεννήτριες μεγάλης ισχύος και από την Αργολίδα η επανηλεκτροδότηση στον Πόρο
 Μέσα στις επόμενες ώρες η πλήρης αποκατάστασή της ηλεκτροδότησης στον Πόρο. Το νησί έμεινε χωρίς ρεύμα, μετά το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο.

Οι ζημιές στην εναέρια γραμμή είναι εκτεταμένες και οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζονται πυρετωδώς και η επαναφορά της ηλεκτροδότησης θα γίνει σήμερα.

Παράλληλα, με εντολή του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, που είναι σε ανοιχτή γραμμή από την πρώτη στιγμή με τους φορείς, ήδη μεταφέρονται στον Πόρο επτά γεννήτριες πολύ μεγάλης ισχύος και συγκεκριμένα δύο του ΔΕΔΔΗΕ, δύο του Στρατού, δύο της ΕΥΔΑΠ, ενώ μία παραχωρεί ιδιωτική εταιρεία

Παράλληλα, στήθηκε Συντονιστικό Κέντρο στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πόρου, στο οποίο θα είναι διαρκώς παρών και ο δήμαρχος, για τη διαχείριση του περιστατικού.

Ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει ότι οι γεννήτριες αναμένεται ότι θα τεθούν σε λειτουργία τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να καλύψουν σημαντικό μέρος από τα φορτία του νησιού.

Eπικοινωνία Πατούλη με τους Δημάρχους Πόρου & Τροιζηνίας-Μεθάνων

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή το τραγικό γεγονός της πτώσης του ελικοπτέρου ανοιχτά του Πόρου που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Δήμαρχο του νησιού Ιωάννη Δημητριάδη αλλά και με το νέο Δήμαρχο Τροιζηνίας-Μεθάνων Σ. Πολλάλη, προκειμένου να ενημερώνεται συνεχώς για τις ανάγκες που υπάρχουν στο νησί.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει ήδη επικοινωνήσει τόσο με τον υπουργό Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκο όσο και με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη προκειμένου να υπάρξει ένας κοινός συντονισμός για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που προκλήθηκαν στο νησί με έμφαση στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος.

Όπως ενημερώθηκε από τον κ. Χατζηδάκη θα παρασχεθούν σήμερα στον νησί γεννήτριες από την Εύβοια και την Αργολίδα, για τη διευκόλυνση των κατοίκων, των τουριστών αλλά και των επαγγελματιών που διατηρούν επιχειρήσεις στο νησί.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ