ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Σκληρή απάντηση του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στον Μάνο Περράκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:05:00 μ.μ. |
Σκληρή απάντηση του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στον Μάνο Περράκη
Ο αντιπολιτευτικός οίστρος που τελευταία διακατέχει τον Μάνο Περράκη (γιατί κύριο δεν τον λες…) δεν του επέτρεψε να αξιολογήσει θετικά την παρουσία μέρους της μπάντας του Μουσικού Σχολείου ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, που εφέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του μέσα από πραγματικούς αγώνες για την επιβίωση, την λειτουργία και την ανάδειξή του ως πραγματικού πόλου ανάπτυξης Μουσικής Παιδείας και κατ’ επέκταση πολιτιστικής ανόρθωσης των παιδιών και των πολιτών του νομού μας. Αγώνα που δίνουν καθημερινά μέχρι σήμερα οι Εκπαιδευτικοί, οι Γονείς και κυρίως οι Μαθητές του Μουσικού Σχολείου.


Να τον πληροφορήσουμε ότι πάνω από το 50% των μαθητών του Μουσικού Σχολείου είναι παιδιά δημοτών του Ναυπλίου και πάνω από το 70% των μαθητών της μπάντας που «έντυσε» την εκδήλωση ήταν επίσης κάτοικοι του Δήμου Ναυπλιέων!

Ξεκάθαρη η προτίμησή του για την προώθηση ιδιωτικών επιχειρήσεων και όχι η συμμετοχή ενός ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ σε εκδήλωση του Δήμου.

‘Ίσως σε κάποια άλλη ανοιχτή επιστολή του να θέλει να μας παρουσιάσει τις απόψεις του για την Εκπαίδευση και κυρίως την Μουσική-Καλλιτεχνική Παιδεία και την πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου στον οποίο διεκδίκησε να γίνει αυτοδιοικητικός ταγός , ευτυχώς ανεπιτυχώς.

Και όλα αυτά πού; Στην εκδήλωση της προσυζήτησης για την προετοιμασία των εορταστικών εκδηλώσεων για το 2021. Δεν ξέρουμε τι κατάλαβε από την παρουσίαση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Πάντως, μετά από 200 χρόνια κρατικής οντότητας μπορούμε πράγματι να ακούμε «ευρωπαϊκές μελωδίες», να τιμήσουμε το χθες, να αναδείξουμε το σήμερα, να κάνουμε όνειρα για την Ελλάδα του αύριο και να ελπίζουμε ότι το μέλλον μας είναι στα χέρια των παιδιών μας, εκτός και αν η πρότασή του είναι να κάνουμε άλλη μια παρέλαση στον κεντρικό μας δρόμο…

Το μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΠΑΤ φωνασκεί για ενότητα και ισότητα απέναντι σε όλους τους δημότες αλλά επικροτεί και αναζητά τον άκρατο διαχωρισμό των δημοτών. Ο φαρμακοποιός θέλει να υποκαταστήσει τον μαέστρο!

Μέχρι να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να ανασκευάσει τις δηλώσεις του δεν είναι ευπρόσδεκτος από τους Γονείς των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας σε καμία εκδήλωση του Σχολείου.

Ελπίζουμε, ο μη εκλεγμένος αυτοδιοικητικός πολιτικάντης, να μην χρησιμοποιήσει για την συνέχιση αυτής της λαθεμένης δήλωσής του την αρνητική διαφήμιση και ευχόμαστε η προσωπική του άποψη να μην αντικατοπτρίζει τις απόψεις των ψηφοφόρων του.

Το ΔΣ
του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
Μουσικού Σχολείου Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ