Σελίδες

ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Αίθουσα Πρώτων Βοηθειών - Αναρρωτηρίου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Αίθουσα Πρώτων Βοηθειών - Αναρρωτηρίου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου
Η επίμονη πρόταση της Διευθύντριας του Σχολείου, κ. Μπιλιούρη, να δημιουργηθεί χώρος Πρώτων Βοηθειών, στο σχολείο ευοδώνεται μετά από τρία χρόνια και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου αποκτά μια αίθουσα που θα λειτουργεί ως χώρος Πρώτων Βοηθειών για τους μαθητές του Σχολείου . 

Ο μεγάλος αριθμός μαθητών του σχολείου, η υγιεινή που πρέπει να τηρείται σε τραυματισμούς, η επιδημία του covid-19, απαιτούν την ύπαρξη συγκεκριμένου χώρου που θα εξασφαλίζει την παροχή σωστής περίθαλψης στους μαθητές, όταν την χρειάζονται.

Στην επιτυχία του εγχειρήματος συνετέλεσαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, που αγκάλιασε την ιδέα και ανέλαβε τον χρωματισμό της αίθουσας και τον καθαρισμό του πατώματος, ο κ. Φιλίνης και η κ. Μπάρλα για τη διάθεση του φαρμακευτικού υλικού, η κ. Λιάπη, για τη δωρεά του κρεβατιού, ο κ. Μακαρατζής, για την δωρεά του ψυγείου και οι ανώνυμοι δωρητές που προσέφεραν ιατρικό εξοπλισμό.
Αίθουσα Πρώτων Βοηθειών - Αναρρωτηρίου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου
Η αίθουσα διαμορφώθηκε ανάλογα, εξοπλίστηκε με κρεβάτι, φαρμακευτικό υλικό, ιατρικά εργαλεία, λάμπα αποστείρωσης, ψυγείο και η Σχολική Νοσηλεύτρια, κ. Γκολέμη Αφροδίτη προσφέρει απρόσκοπτα και με ζήλο τις υπηρεσίες της στους μαθητές.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Σχολείου επισημαίνουν το σημαντικό ρόλο της συμμετοχής και της συνεργασίας και ευχαριστούν όσους συνέβαλαν στην δημιουργία της αίθουσας Πρώτων Βοηθειών – Αναρρωτηρίου.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ