ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Παναγιώτης Νίκας: Σε τροχιά εξέλιξης σημαντικά έργα για την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:14:00 π.μ. | | |
Παναγιώτης Νίκας: Σε τροχιά εξέλιξης σημαντικά έργα για την Αργολίδα
Σε τροχιά εξέλιξης βρίσκονται σημαντικά έργα για την Αργολίδα, όπως είπε από το Ναύπλιο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Ο κ. Νίκας αναφέρθηκε στην προώθηση των διαδικασιών για τη σύνδεση του νομού με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου –Τρίπολης, επανέλαβε ότι μέσα στην άνοιξη θα επαναλειτουργήσει το τρένο στην γραμμή Κορίνθου – Ναυπλίου, ενώ επισήμανε ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει, πιθανότατα, η αναβληθείσα συνάντησή του με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τα προβλήματα των παραγωγών.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι εξασφαλίσθηκαν οι αναγκαίοι πόροι για την επέκταση του φυσικού αερίου σε Άργος και Ναύπλιο, ενώ δήλωσε ότι άμεσα η Περιφέρεια θα αγοράσει το παλιό εργοστάσιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών για να γίνει εκεί το διοικητήριο του νομού.

Ο κ Νίκας υπέγραψε απόφαση για την επιπλέον επιχορήγηση με 150.000 ευρώ, για την αποπεράτωση του κτιρίου που στεγάζει το Κοινωνικό Συσσίτιο του ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, ενώ με άλλα σύμβαση ενισχύεται ο φωτισμός στον κόμβο των Διδύμων στην Ερμιονίδα.

Αναφερόμενος στην πανδημία ο κ. Νίκας τόνισε ότι «η Πελοπόννησος βρίσκεται γενικά σε καλό επίπεδο, με βάση τις νοσηλείες του τελευταίου διαστήματος». Ως γνωστόν τη Δευτέρα αίρονται τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα στην Αργολίδα, παραμένουν όμως στη Σπάρτη.

Επίσης ανακοίνωσε ότι ήρθε σε επαφή με τον καθηγητή κ. Ευθύμιο Λέκκα με θέμα την δημιουργία μικρών λιμνοδεξαμενών στην Αργολίδα, κατά προτεραιότητα στην Ερμιονίδα.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ