ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Στιγμές ευτυχίας για τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας Ευάγγελο Πιπέρη

Χρήστος Πιπέρης - Ευάγγελος Πιπέρης
Μάρτυρες σε μια οικογενειακή Συνάντηση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γίναμε το Σάββατο το απόγευμα. Η Συνάντηση πατέρα και γιου είναι σύνηθες φαινόμενο.

Η συνάντηση όμως δυο ανδρών που υπηρετούν και οι δύο την μαμά πατρίδα και μάλιστα σε δημόσιο χώρο είναι σίγουρα ένα σπάνιο φαινόμενο που έχει το δικό του ενδιαφέρον.
Το Σάββατο το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, στο Ναύπλιο στην Τελετή Έναρξης της 8ης Επιστημονικής Εκδήλωσης, που διοργάνωσαν: το Ίδρυμα Καρδιαγγειακής Έρευνας και Επιμόρφωσης «ΚΑΡΔΙΑ» σε συνεργασία με την Α’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «Νεότερα δεδομένα στην Καρδιολογία 2022», συναντήσαμε τους Κυρίους Ευάγγελο Πιπέρη & Χρήστο Πιπέρη.

Ο Πατέρας κ. Ευάγγελος Πιπέρης με τη Ιδιότητας του ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας καλεσμένος και φέτος στην Επίσημη Τελετή Έναρξης και ο Γιός κ. Χρήστος Πιπέρης συμμετείχε στην Επιστημονική Εκδήλωση με την ιδιότητά τους ως ΥΠΙΑΤΡΟΣ – ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΌΓΟΣ ΣΤΟ 401 Γ.Σ.Ν.
Το χαμόγελο των δύο ανδρών τα λέει όλα εμείς θα πούμε ότι επιβεβαιώνεται αυτό που λέει ο σοφός Ελληνικός Λαός ¨ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ¨

Την αξία του Πατέρα Πιπέρη την γνωρίζουμε από το πέρασμά και την πορεία του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, αυτό που είδαμε όμως και δεν γνωρίζανε είναι ότι Χρήστος είναι ένας νέος λαμπρός & εξαίρετος επιστήμονας με ήθος και αξιοπρέπεια, που το μέλλον του ανήκει και έχει πολλά να προσφέρει.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ