ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Αγγελική Λούμη: Η Ερμιονίδα δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα στο κομμάτι του Τουρισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. | |
Φωτιά Amanzoe
Η Ερμιονίδα χθες δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα στο κομμάτι του Τουρισμού, μετά την πυρκαγιά που προκλήθηκε στην ξενοδοχειακή μονάδα Amanzoe στη θέση Άγιος Παντελεήμονας στο Κρανίδι. 

Ένα ξενοδοχείο στην κορυφή του λόφου με θέα 360 μοιρών που σου κόβει την ανάσα και σε πείθει ότι το κλισέ ''ζούμε στον ομορφότερο τόπο του κόσμου'' μπορεί να μην είναι και τόσο άστοχο τελικά.
Βρεθήκαμε εκεί για να συνδράμουμε ο καθένας με ότι μέσο διέθετε, ώστε να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση. 

Είμαστε σίγουροι πως το ξενοδοχείο θα επανέλθει γρήγορα σε κανονικούς ρυθμούς προσελκύοντας ξανά επισκέπτες, οι οποίοι ενισχύουν σημαντικά την τοπική οικονομία, καθώς στην συγκεκριμένη μονάδα εργάζεται πλήθος κόσμου αλλά και πλήθος εξωτερικών συνεργατών που επωφελούνται από την λειτουργία του συγκεκριμένου ξενοδοχείου. 

Θα ήθελα να εκφράσω την αισιοδοξία μου ότι όλα θα γίνουν όπως πριν και να πω ένα μεγάλο μπράβο στο Πυροσβεστικό Σώμα, την Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, στο Δήμο Ερμιονίδας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο προσωπικό του Amanzoe, στους ιδιοκτήτες βυτίων και μηχανημάτων αλλά και σε όσους εθελοντές βρέθηκαν εκεί μόνο και μόνο για να προσφέρουν την βοήθειά τους, η οποία αποδείχθηκε πολύτιμη. 

Στα πρόσωπά όλων ήταν φανερά αποτυπωμένη η στεναχώρια για αυτό που συνέβη καθώς και η αγωνία για την επόμενη ημέρα. Εικόνα που εγώ προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Δεν θα ανεβάσω καμία φωτογραφία από την χθεσινή κατάσταση, παρόλο που έχω πολλές, γιατί θεωρώ πως δεν βοηθούν σε κάτι. Θα συνεχίζω να δείχνω μόνο την ομορφιά του Ξενοδοχείου και της γύρω περιοχής.

Προσοχή αυτό το καλοκαίρι γιατί ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι πάντα εδώ.
Μείνετε ασφαλείς!

Αγγελική Λούμη- Γιαννικοπούλου
Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ