ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Πλημμύρισε το νεότευκτο κτίριο του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:51:00 π.μ. | |
Σκούπα
Έμπασε νερά στην κυριολεξία για ακόμα μία φορά το καινούργιο κτήριο του Συσσιτίου του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου από την τελευταία βροχόπτωση. 
Ο Ιερέας π. Ελευθέριος Μίχος, προϊστάμενος του ναού καθώς και οι εθελοντές που καθημερινά φροντίζουν για τα γεύματα των απόρων ζητούν επανειλημμένος να επιδιορθωθούν οι ατέλειες του κτηρίου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους με ασφάλεια, μιας και κινδυνεύουν να γλιστρήσουν από τα σκαλιά ,ή να υποστούν ηλεκτροπληξία από το νερό που τρέχει μέσα στα μηχανήματα και τις καλωδιώσεις.
Το κτίριο πριν ακόμα παραδοθεί έμπαζε νερά και έτσι ομόφωνα η εκκλησιαστική επιτροπή του ναού όρισε πραγματογνώμονες για να επισημάνουν τις τυχόν ατέλειες. Από ότι φαίνεται δεν έχει τηρηθεί η μελέτη και υπάρχουν κακοτεχνίες.
Μάλιστα από την επιμονή του εφημερίου για να προχωρήσει η περιφέρεια Πελοποννήσου στην αντικατάσταση των σκάρτων υλικών ήρθε σε διαμάχη με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα. 
" Εγώ από την θέση μου δεν πρόκειται να συγκαλύψω παρανομίες", είχε τονίσει ο εφημέριος π. Ελευθέριος και συνέχισε ''Ντροπή να με κατηγορεί ο κ. Νίκας για πολιτικολογία ενώ με εκλιπαρούσε να μιλήσει προεκλογικά στις γυναίκες του συσσιτίου”.
Πάντως μέχρι και σήμερα η κραυγή των εθελοντών ,ενοριτών και του εφημέριου π. Ελευθέριου Μίχου, του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, δεν έχουν εισακουστεί και το κτήριο με την πρώτη βροχή πλημμυρίζει .
Να θυμίσουμε πως το έργο παραδόθηκε επίσημα την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 , την μελέτη του έργου έχει κάνει ο Δήμος Ναυπλιέων και το χρηματοδότησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όπως είναι γνωστό, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας είχαν συνάψει Προγραμματική Σύμβαση με κύριο έργο την ανέγερση του νέου κτιρίου παροχής συσσιτίων και υποέργο την ανάδειξη των μυκηναϊκών τάφων της περιοχής.
Πριν μερικών ημερών σύμφωνα με χαρτί που έστειλε η Περιφέρεια στον ιερέα ,αναγνωρίζει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την βροχή και το διαφορετικό υλικό που έχουν φτιαχτεί τα ξύλινα παράθυρα και η στέγη του κτηρίου .



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ