ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

NEKTAR

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

“Ανακαλύπτοντας τον εαυτό μου” στο Δημοτικό Σχολείο Ινάχου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:58:00 μ.μ. | | |
“Ανακαλύπτοντας τον εαυτό μου” στο Δημοτικό Σχολείο Ινάχου
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Ελπίδα Ζωής» συνεχίζοντας την συνεργασία του , με το Δημοτικό Σχολείο Ινάχου,  πραγματοποίησε μια ακόμα παρέμβαση, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, για τους μαθητές της Γ τάξης, αυτή την φορά με θέμα «Ανακαλύπτοντας τον εαυτό μου».

Είναι μια βραχύχρονη παρέμβαση διάρκειας δυο μαθητικών ωρών με στόχο την καλλιέργεια θετικής εικόνας εαυτού και την αντιμετώπισή του άλλου με σεβασμό. Επίσης στοχεύει στην αναγνώριση και έκφραση των στοιχείων της προσωπικής ταυτότητας, στην κατανόηση πως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει ξεχωριστή ιστορία, χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντα.

Μέσα από ιστορίες ζωής, βιωματικές δραστηριότητες και παιχνίδια, οι μικροί μαθητές ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τους συμμαθητές τους, ξανά.

Την παρέμβαση υλοποίησε η Αγγελική Μπαβέλλα- Ψυχολόγος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ