ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2025

Ναύπλιο: Ξεκινάει η δίκη για το τροχαίο που συγκλόνισε την Αργολίδα - Συγκέντρωση στα Δικαστήρια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:22:00 μ.μ. | | |
Νεαρή μητέρα θύμα τροχαίου
Βαθύτατη θλίψη και οργή προκάλεσε στην Αργολίδα το τροχαίο ατύχημα στις 11/10/ 2024 που στέρησε τη ζωή μιας νέας μητέρας και άφησε δύο μικρά παιδιά ορφανά. 

Στο δικαστήριο του Ναυπλίου εκδικάζεται την ερχόμενη Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, ένα χρόνο μετά,  η υπόθεση του τραγικού συμβάντος που κόστισε τη ζωή της 33χρονης Κωνσταντίνας (Νάντιας).

Η τραγωδία συνέβη στις 11 Οκτωβρίου 2024, στη Νέα Κίο. Σύμφωνα με την δικογραφία, ο κατηγορούμενος, αγνοώντας κάθε στοιχειώδη προφύλαξη, κινούνταν με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 180 χλμ/ώρα, προχωρώντας ακόμη και σε επικίνδυνη προσπέραση, πριν συγκρουστεί μοιραία με το αυτοκίνητο της Νάντιας.

Οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας αποτυπώνουν με τρομακτική σαφήνεια τη στιγμή της σύγκρουσης, δείχνοντας ένα συμβάν που – όπως τονίζουν και οι ίδιοι οι κάτοικοι – μοιάζει περισσότερο με «έγκλημα στην ασφαλτο» παρά με απλό τροχαίο.

Η τοπική κοινωνία, συγκλονισμένη, κινητοποιείται απαιτώντας δικαιοσύνη για τη Νάντια και για τα δύο της παιδιά, ηλικίας μόλις 7 και 9 ετών. 

Με βάση τις προκλήσεις που έχουν γίνει, η προσέλευση θα είναι μαζική έξω από το δικαστήριο της Πέμπτης, σε ένδειξη στήριξης προς την πενθούσα οικογένεια.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Καμία ζωή χαμένη στην άσφαλτο δεν πρέπει να ξεχαστεί.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ