V.STAMATIS
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Κόμβος στο Ναύπλιο παίρνει το όνομα του Κωνσταντίνου Πανανά - Θα τοποθετηθεί ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού!

Κόμβος στο Ναύπλιο παίρνει το όνομα του Κωνσταντίνου Πανανά - Θα τοποθετηθεί ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού!
 Η είδηση έρχεται δύο μόλις ημέρες μετά την βάπτιση του παιδιού του αδικοχαμένου συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού Κωνσταντίνου Πανανά που έπεσε στην Κίναρο και κάνει λόγο για την μετονομασία του κόμβου Αγίας Ελεούσας στο Ναύπλιο σε "Κόμβος Κωνσταντίνου Πανανά".

Η ιδέα τέθηκε από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πανό Καμμένο κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Ναύπλιο όπου βάπτισε το παιδί του αδικοχαμένου συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου Agusta Bell 212 .

Ο κ. Κωστούρος πρότεινε επίσης στο υπουργό να τοποθετηθεί στον κόμβο ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Υπουργός άκουσε με μεγάλη προθυμία την ιδέα και εξέφρασε με ενθουσιασμό την θέληση του να την πραγματοποιήσει αποτίοντας έτσι φόρο τιμής ο ίδιος αλλά και το Πολεμικό Ναυτικό στον αξιωματικό που χάθηκε εν καιρό ειρήνης αλλά σε συνθήκες πολέμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες ώστε στο σημείο να τοποθετηθεί ελικόπτερο ιδίου τύπου (Agusta Bell 212) με αυτό που έχασε την ζωή του ο Κωνσταντίνος Πανανάς.

Τις επόμενες ημέρες θα αποσταλεί επίσημο αίτημα στο υπουργείου Εθνικής Άμυνας και μετά την αποδοχή του αιτήματος θα κανονιστούν και οι λεπτομέρειες των απαραίτητων εργασιών που θα πρέπει να γίνουν στο σημείο.
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΜΠΑΚΑΛΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ