V.STAMATIS
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Εγκαίνια του ανακαινισμένου Ανοιχτού Αθλητικού Κέντρου στη Νέα Κίο.


Την επομένη μέρα των Χριστουγέννων, Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010, στις 11.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Κίο τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Ανοιχτού Αθλητικού Κέντρου που μετά από πολλές προσπάθειες από τη μεριά του Δήμου αλλά και του Αργοναύτη, είναι πλέον έτοιμο να φιλοξενήσει όχι μόνο τους αγώνες της ομάδας μας , που επιτέλους μετά από 1,5 χρόνο ξαναγύρισε στο «σπίτι» της, αλλά και αγώνες άλλων ομάδων όποτε αυτό χρειαστεί.
Τον αγιασμό κατά την τελετή των εγκαινίων θα τελέσει ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος. Θα ακολουθήσουν ποδοσφαιρικοί αγώνες παλαιμάχων, ακαδημιών του Αργοναύτη και του Παναργειακού καθώς και αγώνας μεταξύ του Α.Ο. Αργοναύτη και του Α.Ο.Κίου. Θα τιμηθούν παλιοί ποδοσφαιριστές αλλά και παράγοντες του ποδοσφαίρου.
Ο Δήμαρχος Νέας Κίου κ. Γιώργος Μανινής είναι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί με την λήξη της παρούσας δημοτικής περιόδου και ενόψει της ενσωμάτωσης του Δήμου Νέας Κίου στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Άργους – Μυκηνών παραδίδει στη νεολαία του τόπου το ανακαινισμένο Ανοιχτό Αθλητικό Κέντρο, που μπορεί να αποτελέσει και κίνητρο για την άθληση περισσότερων νέων και για μεγαλύτερες επιτυχίες των ποδοσφαιρικών ομάδων της Νέας Κίου.
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΜΠΑΚΑΛΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ