V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Grocery Nafplio

Σελίδες

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Στον τελικό ο Διομήδης - Όλη η Ελλάδα υποκλίνεται.

  Ο Διομήδης παρά την ισοπαλία που έφερε με την Μακάμπι στο κλειστό γήπεδο του Λουτρακίου με 21-21 κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ.

  Από την αρχή οι γηπεδούχοι έδειξαν πως έχουν την δυνατότητα να φτάσουν στην πρόκριση και παρά το πως οι Ισραηλινοί ισοφάρισαν αρκετές φορές κράτησαν με νύχια και με δόντια το αποτέλεσμα που τους έστελνε στον μεγάλο τελικό.
 Αξίζει να σημειωθεί πως κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας Χριστόφορος Νούνγκοβιτς, ο οποίος έκανε σωτήριες επεμβάσεις.
Η ομάδα του Άργους είναι η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ που καταφέρνει να λάβει μέρος σε τελικό του Τσάλεντζ Καπ, αφού πρώτος το είχε καταφέρει ο Φίλιππος Βέροιας το 2003.
Τα 10λεπτα: 1-4, 6-8, 8-12 (ημχ), 10-15, 17-19, 21-21.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δ. Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας, Μεγαλοοικονόμου, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος, Μάλλιος, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός, Κοντούλης, Σπέντζος, Ελευθερίου, Ουρόσεβιτς, Τάσκοβιτς.
ΜΑΚΑΜΠΙ (Α. Ρες): Σάιντνερ, Μπλέσερ, Κοέν Ν., Μπόσκοβιτς, Λάντσμαν, Λιάντ, Λίπετζ, Κοέν Α., Στράιντομ, Γκαμπάι Ο., Χαλίφι, Αρόνοβιτς, Γκαμπάι Ρ., Μίτροβιτς, Ντάβντα, Τζόρτζεβιτς.
 Παρών στον αγώνα μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Τατούλης ,ο αντιπεριφεριάρχης Αργολίδας Α. Χειβιδόπουλος , ο Δήμαρχος Αργους Δ. Καμπόσος ,ο Βασίλης Σιδέρης υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας και αρκετοί άλλοι.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ