V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Grocery Nafplio

Σελίδες

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Γ.Μανιάτης για την απομάκρυνση του ΤΟΜΚΟ: Σε αυτόν τον τόπο πρέπει η δικαιοσύνη να λειτουργεί με ταχύτητα

 Με αφορμή την αποχώρηση του ΤΟΜΚΟ από το λιμάνι Ναυπλίου ο Γραμματέας της Κ.Ο ΠΑ.ΣΟ.Κ και βουλευτής Αργολίδας κ. Γ.Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Επιτέλους μετά από ενάμιση χρόνο περίπου το ΤΟΜΚΟ «αποχώρησε» από το λιμάνι Ναυπλίου. Έχουν προηγηθεί δεκάδες συσκέψεις σε υπηρεσιακό επίπεδο προκειμένου να λυθούν τα δεκάδες σύνθετα γραφειοκρατικά προβλήματα με το Υπουργείο Οικονομικών, το Λιμενικό κα.

Η κρίσιμη ημερομηνία ήταν η 15 Μαΐου 2012 με την οποία το συμβούλιο πλημμελειοδικών Πειραιά όρισε τον μεσεγγυούχο για την αποχώρηση του ΤΟΜΚΟ.

Είχαν προηγηθεί προσωπικές δεκάδες παρεμβάσεις μας στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Πειραιά προκειμένου να γίνει το αυτονόητο.

Χαιρετίζω την επιτέλους αποχώρηση του ΤΟΜΚΟ σημειώνοντας όμως ταυτόχρονα ότι αν θέλουμε σε αυτόν τον τόπο εύρυθμη λειτουργία της οικονομίας πρέπει και η δικαιοσύνη να λειτουργεί με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα έτσι όπως το απαιτεί η ανάγκη των καιρών.

Η κοινή προσπάθεια των πολιτικών, αυτοδιοικητικών και επαγγελματικών φορέων της πόλης έφερε επιτέλους το ποθητό αποτέλεσμα ».

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ