V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Grocery Nafplio

Σελίδες

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Πέντε μονάδες ηλεκτροπαραγωγής εκτός λειτουργίας από τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

 Πέντε μονάδες ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ τέθηκαν εκτός λειτουργίας σήμερα από απεργούς της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Πρόκειται για τις μονάδες Μεγαλόπολη 4, Λαύριο 4, Αγ. Δημήτριος 5, Καρδιά και Αμύνταιο, συνολικής ισχύος 1642 μεγαβάτ.
Η συνολική ισχύς των θερμικών μονάδων (λιγνίτης και φυσικό αέριο) ΔΕΗ και ιδιωτών μαζί με τα υδροηλεκτρικά (χωρίς να υπολογίζονται οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας) διαμορφώνεται στα 12.300 μεγαβάτ, μέγεθος στο οποίο περιλαμβάνονται και οι μονάδες που βρίσκονται σε συντήρηση.

Η αιχμή της ζήτησης, σύμφωνα με τις προβλέψεις του διαχειριστή, προβλέπεται να φθάσει απόψε στα 6.400 μεγαβάτ, καθώς οι καιρικές συνθήκες διατηρούν ακόμη χαμηλά τα φορτία.

Πάντως δεν μπορούν να αποκλειστούν διακοπές ρεύματος, δεδομένου ότι οι επόμενες κινήσεις των συνδικαλιστών δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ