V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Grocery Nafplio

Σελίδες

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Καταγράφονται όλα τα αυθαίρετα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου

 Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη ολοκληρωμένη καταγραφή αυθαιρέτων σε δάση και αιγιαλούς γίνεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου. Σύμφωνα με την “Καθημερινή” μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 1.047 αυθαίρετα σε 12 νομούς και έχει δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων, η οποία φθάνει ώς τον ακριβή εντοπισμό τους στον χάρτη.


Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουν καταγραφεί 473 αυθαίρετα!
Πρώτος σε αυθαίρετα είναι ο Δήμος Ευρώτα Λακωνίας με 136 αυθαίρετα, εκ των οποίων τα 125 στον αιγιαλό και 11 σε δάση. Κατόπιν, ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων με 94 αυθαίρετα (54 σε δάση, 40 στον αιγιαλό).

Παράλληλα, γίνεται χρήση ενός λογισμικού που αξιολογεί την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, ώστε να καθορίζεται η προτεραιότητα στις κατεδαφίσεις. Το σύστημα έχει γνωστοποιηθεί σε όλες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις ώστε να καταρτιστεί ένα κοινό πλαίσιο κριτηρίων βαρύτητας για τα αυθαίρετα.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ