V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Grocery Nafplio

Σελίδες

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο εξαγωγών της TRAPEZION στην Κόρινθο






















 Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο με θέμα «Εξαγωγές-Πωλήσεις αγροτικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού» της εταιρείας TRAPEZION, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Κόρινθο.

Η εταιρεία υλοποιεί ήδη την στρατηγική της απόφαση για τη διεξαγωγή μίας σειράς επιμορφωτικών σεμιναρίων για προϊόντα και υπηρεσίες του αγροτικού τομέα και εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στην Κόρινθο, φιλοδοξώντας να καλύψει το ενδιαφέρον ιδιωτών, παραγωγών, επιχειρήσεων και φορέων των Περιφερειών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας.

Σε αυτά τα πλαίσια, το πρόγραμμα των σεμιναρίων της εταιρείας θα εμπλουτισθεί και πέραν του σεμιναρίου των «Εξαγωγών αγροτικών προϊόντων» που θα συνεχισθεί, με ένα ακόμα σεμινάριο με θέμα «(Επι)στροφή στην Γεωργία-Νέες καλλιέργειες».

Για περισσότερες πληροφορίες για το επιμέρους περιεχόμενο των 2 σεμιναρίων και τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους στην Κόρινθο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.trapezion.gr/.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ