V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Παρουσίαση έρευνας απόψεων και στάσεων του κοινού σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία





















 Ο Σύλλογός "Δεσμοί Αίματος", μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης δράσης, διεξήγαγε επιστημονική έρευνα στην Αργολίδα. Μία έρευνα απόψεων και στάσεων του κοινού σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία.
Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων έδωσε την αφετηρία για προβληματισμό και το έναυσμα για το σχεδιασμό δράσεων που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, σε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα τη συλλογική δράση στην κινητοποίηση για προσφορά αίματος.
Στην εκδήλωση που έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδος ,το παρών τους έδωσαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, ο βουλευτής Αργολίδος Δ. Κοδέλας ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β. Σιδέρης, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκπαίδευσης, του Αθλητισμού, του Εμπορίου και όλων των Συλλόγων, με απώτερο στόχο τη δημιουργία δράσεων για την κινητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική προσφορά αίματος.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ