ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
V.STAMATIS
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Για ένα βράδυ "Ασυνήθεις ύποπτοι της λογοτεχνίας" οι αιρετοί της Αργολίδας (βίντεο)

 Στο πλαίσιο του 1ο Πανελλήνιου Συμποσίου ποίησης στην Αργολίδα οι αιρετοί του νομού , Δήμαρχοι και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος διάβασαν ποίηση από γνωστούς ποιητές της Αργολίδος. 
Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου , σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τους Δήμους Ναυπλίου, Άργους - Μυκηνών και Ερμιονίδας και του Δήμου Επιδαύρου.
Με επίκεντρο τη συν-γραφή και τίτλο «Αργολίδα, ο τόπος της συν-γραφής», γίνεται το 1ο Πανελλήνιο Συμπόσιο 2016, που είναι αφιερωμένο στους συγγραφείς που έχουν γεννηθεί στην Αργολίδα ή μένουν σε αυτήν.
Σε ένα μοναστηριακό τραπέζι, που δεν ήταν τραπέζι συνελεύσεων, αλλά πνευματικής συνεύρεσης και επικοινωνίας, κάθισαν για πρώτη φορά μαζί έχοντας το ρόλο του αναγνώστη οι «άρχοντες» των τόπων της Αργολίδας.
Με τίτλο «ΑΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ» ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής , (ο δημαρχος Επιδαύρου δεν παρεβρέθηκε) διάβασαν Αργολική ποίηση. Την παρουσίαση είχε ο σκηνοθέτης – χορογράφος Πέτρος Γάλλιας. Ο Τάσος Χειβιδόπουλος, διάβασε ποιήματα ποιητών από όλη την Αργολίδα, ενώ ο Δημήτρης Κωστούρος, Δήμαρχος Ναυπλίου, ο Δημήτρης Καμπόσος, Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών και ο Δημήτρης Σφυρής, Δήμαρχος Ερμιονίδας διάβασαν ποιητές του τόπου τους. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πολυχώρο Φουγάρο.

Δείτε παρακάτω ένα μικρο απόσπασμα από την εκδηλωση:
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΜΠΑΚΑΛΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ