V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Grocery Nafplio

Σελίδες

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Αγρότες στη Νεμέα: Τα μπλόκα δεν θα είναι μόνο της αγροτιάς, αλλά όλων (βίντεο)

Αγρότες στη Νεμέα: Τα μπλόκα δεν θα είναι μόνο της αγροτιάς, αλλά όλων (βίντεο)
 Με μεγάλη συμμετοχή έγινε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου η Λαϊκή Συνέλευση αγροτών στο Δημαρχείο Νεμέας, με θέμα ''Αγροτικές Κινητοποιήσεις'' στην οποία συμμετείχαν και αγρότες της Αργολίδας.

Δυναμικό παρόν έδωσαν,  ο Δήμαρχος Νεμέας Κων/νος Καλαντζής, δημοτικοί σύμβουλοι, αγροτικοί φορείς και εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων Κορινθίας, Αργολίδας και Αρκαδίας
Όπως δήλωσε στο nemeapress ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νεμέας Κώστας Κωστάκης: Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις Αγροτικές Κινητοποιήσεις με συγκέντρωση τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 9.00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο, με κίνηση να συναντήσουμε συνάδελφους αγρότες - κτηνοτρόφους που θα έχουν συγκεντρωθεί στη σωληνουργία και στη συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας στην Κόρινθο.

Στην παρέμβαση ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αργολίδας Μιχάλης Κρόκος ανέφερε:

"Ο αγώνας που κάνουμε, εμείς οι μικρομεσαίοι αγρότες, αφορά στην ίδια την επιβίωσή μας, αφού με την εφαρμογή των μέτρων των μνημονίων και της ΚΑΠ, επιταχύνεται η συγκέντρωση της γης και της παραγωγής στα χέρια λίγων μεγαλοαγροτών-επιχειρηματιών, με συνέπεια να οδηγούμαστε στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση''.

Τα μπλόκα δεν θα είναι μόνο της αγροτιάς, αλλά όλων!
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ