V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Με ενδιαφέρον η ημερίδα: «Η γευσιγνωσία ως παράμετρος ποιότητας και προώθησης του ελαιολάδου» στο Άργος

Με ενδιαφέρον η ημερίδα: «Η γευσιγνωσία ως παράμετρος ποιότητας και προώθησης του ελαιολάδου» στο Άργος
Στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ “Οι θυσαυροί της Αργειακής γης» πραγματοποιούνται και ημερίδες, μια εξ αυτών πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στους στρατώνες του Καποδίστρια. 
Η ημερίδα είχε θέμα «Η γευσιγνωσία ως παράμετρος ποιότητας και προώθησης του ελαιολάδου».
Ομιλητές ήταν οι, Δρ. Βασίλης Δημόπουλος, Διευθυντής Εργαστηρίου Γευσιγνωσίας, ΤΕΙ Πελοποννήσου», «Βιολογική Γεωργία: Ανάλυση και προοπτικές για τα προϊόντα της περιοχή μας», ο Βαγγέλης Κυριάκου, Γεωπόνος Ε.Α.Σ. Αργολίδας,  «Xylella fastidiosa. Η μεγάλη απειλή για τους ελαιώνες της χώρας», Δημήτρης Δήμου, Πρόεδρος Συλλόγου Γεωπόνων Αργολίδας.
Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης και ο γνωστός γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης

ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΜΠΑΚΑΛΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ