ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
V.STAMATIS
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Την πόλη του Ναυπλίου και τον Δήμαρχο Δ. Κωστούρο επισκέφθηκε η Φώφη Γεννηματά (βίντεο)

Την πόλη του Ναυπλίου και τον Δήμαρχο Δ. Κωστούρο επισκέφθηκε η Φώφη Γεννηματά (βίντεο)
 Στο Ναύπλιο βρέθηκε σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε συνέχει της περιοδείας της στην Αργολίδα

Μετά από την επίσκεψη της στο Άργος το πρωί του Σαββάτου η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφη Γεννηματά, έδωσε το παρών το μεσημέρι στην Πρώτη Πρωτεύουσα του Νεοελληνικού κράτους το Ναύπλιο.
Εκεί συναντήθηκε τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, όπου τον συνεχάρη για την επανεκλογή του και με τον οποίο συνομίλησε για αυτοδιοικητικά θέματα αλλά και προβλήματα που δημιουργεί ο Κλεισθένης, ενώ συζήτησαν και το μεγάλο θέμα του νοσοκομείου Ναυπλίου, το οποίο η κυρία Γεννηματά χαρακτήρισε την απαξίωση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ως έγκλημα.
“Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος στην ομαλότητα, στη σταθερότητα, στην αποκατάσταση των εισοδημάτων, κυρίως των μικρών και των μικρομεσαίων, αυτών δηλαδή που χτυπήθηκαν περισσότερο από την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεξιάς, ακροδεξιάς και διάφορων γυρολόγων. Να βάλουμε ένα τέλος στις περιπέτειες. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει όχι άλλες περιπέτειες για τον τόπο“, δήλωσε χαρακτηριστικά η αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής.
“Αυτοδιοίκηση που έχει μπροστά της πάρα πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει με τον «Κλεισθένη» που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Το Κίνημα Αλλαγής έχει ισχυρές δυνάμεις στην αυτοδιοίκηση, είμαστε η δεύτερη δύναμη στο χώρο και ελπίζουμε ότι αυτό σιγά σιγά θα αρχίσει να αποτυπώνεται και στις εθνικές εκλογές“, ήταν τα λόγια της κας. Γεννηματά.
Από την πλευρά του και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ.
“Με μεγάλη μου χαρά που υποδέχομαι στο δημαρχείο του Ναυπλίου την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής. Είναι μια ευκαιρία, συζητήσαμε τα προβλήματα και της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και τα γενικότερα προβλήματα τα οποία πιστεύω ότι την επόμενη μέρα θα είναι έτοιμη για να μπορεί να τα δρομολογήσει για κάποια λύση τους.
Την ευχαριστώ λοιπόν για την επίσκεψη αυτή και εύχομαι καλή επιτυχία στις επόμενες εκλογές.” τόνισε ο κος Κωστούρος.
Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στην Αργολίδα Γ. Μανιάτη, Α,Πουλά, Γ. Στεφάνου, Β. Νικολάου, Μ. Τάσσαινα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλο, τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Π. Χρηστίδη και στελέχη του ΚΙΝΑΛ επισκέφθηκε την ιστορική και πολυσύχναστη πλατεία Συντάγματος όπου συνομίλησε με ντόπιους και επισκέπτες της πόλης.
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΜΠΑΚΑΛΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ