V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Grocery Nafplio

Σελίδες

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Συνεργασία της Πρωταθλήτρια Ευρώπης Δήμητρας Παγίδα με τον Ναυταθλητικό Ομίλο Ερμιόνης

Συνεργασία της Πρωταθλήτρια Ευρώπης Δήμητρας Παγίδα με τον Ναυταθλητικό Ομίλο Ερμιόνης
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυταθλητικού Ομίλου Ερμιόνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία συνεργασίας με την προπονήτρια ιστιοπλοΐας, Παγίδα Δήμητρα


Η κυρία Παγίδα σαν αθλήτρια έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής Ελλάδος Ιστιοπλοΐας για 13 χρόνια, είναι Χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2005. Για 2 τετραετίες του 2012 και του 2016 άνηκε στην προ ολυμπιακή ομάδα στην κατηγορία των 470 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το έτος 2017-2018 εργάστηκε ως Προπονήτρια Ιστιοπλοΐας & Υπεύθυνη Ιστιοπλοϊκών Δραστηριοτήτων στην Εταιρεία Άνεμος Ελλάδας όπου απαρτιζόταν από καταξιωμένους αθλητές με Ολυμπιακές & Παγκόσμιες διακρίσεις στον στίβο της ιστιοπλοΐας.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Επικοινωνήστε μαζι μας για να ενημερωθείτε και να κάνετε την εγγραφή σας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Κατσουράνης Κωνσταντίνος 6977092121
Πολάλλη Αλέκα 6943075422
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ