V.STAMATIS
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Πασχαλινά αυγά με θέμα τον κορωνοϊό σε ζαχαροπλαστείο της Αργολίδας (βίντεο)

Πασχαλινά αυγά με θέμα τον κορωνοϊό σε ζαχαροπλαστείο της Αργολίδας (βίντεο)
Στο παραδοσιακό Αρτοπωλείο -ζαχαροπλαστείο ,"Λουκάς" Louka's Bakery & Georgia's Pastry στην Αργολίδα, διάλεξαν ως θέμα τον κορωνοϊό στα πασχαλινά αυγά που έφτιαξαν την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021.
Το κατάστημα του κ. Λουκά που βρίσκεται στην παραλιακή κωμόπολη της Νέας Κίου ,μεταξύ Ναυπλίου και Άργους κάθε χρόνο πρωτοτυπεί με τις πιο πρωτότυπες ιδέες στα Πασχαλινά αυγά.
Έτσι και φέτος μεταξύ των εκατοντάδων αυγών που έφτιαξαν με ευφάνταστες φιγούρες από ήρωες του Ντίσνεϋ κι όχι μόνο ,έφτιαξαν και Πασχαλινά αυγά με θέμα το κορωνοϊό φυσικά σε πιο αστεία μορφή μιας και τα αυγά απευθύνονται κυρίως για μικρά παιδιά.
"Θέλαμε το σχήμα των αυγών με  θέμα τον covd-19 να μην φοβίζει τα παιδιά αλλά να τους δημιουργεί μία φαντασίωση για το θέμα" ,θα μας πουν οι επικεφαλής του καλλιτεχνικού τομέα του καταστήματος Μαίρη Τζίμου και Γεωργία Κολονέλου. 
Και φυσικά τα αυγά με το θέμα των ημερών του κορωνοϊού, έγιναν ανάρπαστα. Στο κατάστημα της Νέας Κίου θα βρει κάποιος πασχαλινά αυγά με εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα γάλακτος ή υγείας. Το καθένα είναι μοναδικό και φτιαγμένο με μεράκι και αγνές πρώτες ύλες, εντυπωσιάζοντας όχι μόνο σε γεύση αλλά και εμφάνιση. 
Τυλιγμένα με φίνα υφάσματα σε ανοιξιάτικα χρώματα και αγαπημένα μοτίβα αποτελούν αναμφίβολα μια ξεχωριστή πρόταση για τις ημέρες των εορτών. 
Τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά είναι φτιαγμένα και ζωγραφισμένα στο χέρι, με ονειρικά σχέδια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις μικρών αλλά και μεγάλων και μας γυρίζουν πίσω στα παιδικά μας χρόνια.
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΜΠΑΚΑΛΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ